Perfect!

Altijd mooie boeketten, die lang blijven blijven staan!

Perfect!

Altijd mooie boeketten, die lang blijven blijven staan!

Top verzorgd !

Mijn ervaring met TOP bloemen is uitstekend. Wordt keurig en op tijd verzorgd en bezorgd.

Top verzorgd !

Prachtig boeket.

Ik heb al eerder via topbloemen.nl besteld. Ook deze keer weer een prachtig boeket zoals op de foto. Dochter was blij verrast.

Prachtig boeket.

Goed geregeld, zoals altijd!

Het is en blijft fijn om van Topbloemen gebruik te maken.

Op tijd een mooi boeket afgeleverd

Boeket was volgens verwachting mooi, precies passend bijvoegend die het heeft ontvangen

Op tijd een mooi boeket afgeleverd

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit bloemen en prima service

Mooi kerststuk!

Gemakkelijk te bestellen op de site. En keurig op tijd bezorgd. De ontvanger is er heel blij mee. Mooi kerststuk met verse bloemen van de plaatselijke bloemist. Nu hopen dat de ontvanger er lang van kan genieten. Het enige min puntje is de prijs. Die vind ik best wel hoog voor z'on bloemstuk. Maar dat heeft misschien met de tijd van het jaar te maken.

Fantastisch gemakkelijk!

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Mijn zus was er erg blij mee!

Super snelle bezorging

Leuk boeket en binnen 3 uur delivered. TOP!

Meer dan geweldig!!

Ik had een app geschreven om de bloemen zezelf op te halen. Ze stonden klaar en super vers. Maar ook zeer hartelijk personeel. Heel service gericht en ontzettend vriendelijk. Ze willen alles voor je doen. Ik zocht een top bloemist die heb ik gevonden. Voor mij nu altijd daar mijn bloemen. Topbloemen bij een top bloemist.♥️

Meer dan geweldig!!

Correct en snel geleverd

Alle bestellingen van bloemen regel ik bij Topbloemen. Het wordt altijd correct en snel afgehandeld. Ik raad dit bedrijf van harte aan.

Mooie boeketten op tijd geleverd

Prachtige boeketten en goede service

Mooie boeketten op tijd geleverd

Prachtige boeketten en goede service

Prima service!

Netjes op de hoogte gebracht van verloop van de bezorging.

nvt

6 Thailandlaan