Zie boven
Beste Rudolf, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bloemen die geleverd worden, voldoen aan de verwachting.
Beste Aletta, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Wauw de bos bloemen waren super mooi en zaten in een mooie verpakking die evt opgehangen kon worden. Pakketje werd zeer vriendelijk bezorgd op de gekozen dag, was voor mij alleen jammer dat ik de deur moest openen ivm me ouders door omstandigheden niet thuis waren op dat moment, maar desondanks was de verassing zeer geslaagd. Dank voor de goede service, ik ben zeer tevreden
Beste Sandy, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent in onze service en over het geleverde boeket en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
ik bestel vaker via top bloemen en gaat altijd goed.
Beste A., Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
is geen uitleg nodig
Beste Carla, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het mooie cijfer 8 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Topbloemen bezorgt altijd mooie bloemen.Ik geniet van de mooie boeketten!!!Goede kwaliteit!!!
Beste Anneke, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Altijd mooie verse bloemen. Ik krijg altijd keurig bericht dat het boeket is afgeleverd. Prima service!
Beste Monique, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik had de bloemen eind vd ochtend besteld en ze waren al binnen 2 uur bezorgd! Helemaal super!
Beste Kina, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Helaas, waarschijnlijk door het weer was het na 4 dagen niks meer. Rozen kwamen niet uit...gerbera hingen na 2 dagen, lelies al open bij bezorging Vaas vooraf goed gereinigd Het verrassingseffect bij ontvangst was wel top
Beste Andrea, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Vanuit Zweden bloemen besteld voor mijn jarige moeder. De bos Gladiolen in de mooie vaas zijn prachtig! Het is prima geregeld, dank voor deze goede service. Met vriendelijke groet, Anja Aanen
Beste Anja, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Gebruiksvriendelijke website, mogelijkheid om eigen wensen aan te geven, accurate verzorging en bezorging.
Beste J., Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
mooie bloemen, goede service !!
Beste Netty, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Hoewel, na vele goed ervaringen, deze keer de kwaliteit wat minder was, werd dat helemaal goed gemaakt door de belofte van een gratis nieuw boeket.
Beste C.J., Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Zéér tevreden over service, bezorging.
Beste Marjon, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Daar kun je 100% van op aan zo n service
Beste Douwes, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Betrouwbare levering en geheel naar wens.
Beste Corine, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Geen klachten, goede service
Beste Ruby, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Correcte bezorging en op de hoogte gehouden hiervan
Beste Sabine, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mijn schoonzus en zwager waren heel blij met de bos bloemen die ze mochten ontvangen. Helaas waren het niet de bloemen die we hadden besteld. Ze ontvingen n.l. gladiolen i.p.v. zonnebloemen, die wij hadden besteld en betaald. Er moet waarschijnlijk een verwisseling hebben plaatsgehad, waardoor anderen de zonnebloemen hebben ontvangen. Helaas dit keer dus niet zo’n gunstig geluid over Topbloemen.
Beste Henny en Jan, Bedankt voor de beoordeling! Wat jammer om te vernemen dat het niet goed is gegaan met het leveren van het bestelde boeket. Onze excuses hiervoor. We nemen contact met je op om dit op te lossen! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Vanuit vakantie adres besteld, snel en netjes geleverd
Beste Stacey, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Makkelijk werkende site, op tijd bezorgd en betaalbaar.
Beste Evert, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Beste V., Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Dit boeket kon ik sturen i.v.m. tegoedbon van Topbloemen n.a.v. ontevredenheid over boeket bloemen. Ik realiseer me dat de 2 boeketten in Boskoop afgeleverd zijn en daardoor zal het dezelfde bloemist geweest zijn. Mijn conclusie is dat deze bloemist veel teveel groen gebruikt, waardoor minder bloemen. Er zaten lelies in het boeket en deze staan niet in gekozen boeket Lexie op de website. Ik heb de indruk dat de bloemist zomaar een boeket maakt en niet volgens voorbeelden website.
Beste Visser, Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend dat je nu twee keer een boeket hebt gekregen dat niet lijkt op wat er besteld is. Onze excuses hiervoor. We nemen contact met je op om dit op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Het is een mooi groot boeket met zonnebloemen die een zieke vrolijkheid en een stukje zomer binnen geven
Beste Wilma, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooie bos bloemen
Beste Leeuwestein, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het mooie cijfer 8 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
6 Thailandlaan
Aalsmeer 1432 DJ