"Teleurstellende Ervaring met Topbloemen: Verkeerd Rouwstuk Ontvangen"
Geachte heer/mevrouw,
Ik wil een klacht indienen over mijn recente bestelling bij Topbloemen.nl. In plaats van het grote, liggende rouwstuk dat ik had besteld voor bezorging bij het Dela Crematorium Sparrenburg, trof ik bij de afscheidsdienst slechts een klein boeket aan dat in een vaas stond. Dit was absoluut niet het grote, liggende rouwstuk dat ik bij jullie had besteld.
Bij het plaatsen van de bestelling kreeg ik het ordernummer 13977660. Ik weet niet of dit ermee te maken heeft, maar ik heb opgemerkt dat er twee verschillende ordernummers werden gebruikt. In de e-mail met de bevestiging van de bezorging stond namelijk een ander ordernummer, 74296414.
Vanwege de omstandigheden had ik helaas geen gelegenheid om een foto te maken van het ontvangen boeket. Ik kon niet naar voren lopen om een foto te nemen, en ik hoop dat u begrijpt dat dit door de emotionele situatie rondom het overlijden van mijn tante niet mogelijk was. Desondanks was het verschil overduidelijk, en ik was diep teleurgesteld. Ik had het rouwstuk gekocht namens mij en mijn familie, en deze verwisseling heeft ons allemaal geraakt. Dit was een extra teleurstelling op een toch al verdrietige dag.
Ik vraag om een snelle en passende oplossing voor deze fout, omdat het van groot belang is dat bestellingen in dit soort situaties correct worden afgehandeld. Dit was een cruciale bestelling tijdens een emotioneel moment, en ik hoop dat u deze klacht met de hoogste prioriteit zult behandelen.
Met vriendelijke groet,
Amanda May.