Prachtig

Ze was er erg blij mee en mooie kleuren top

Ruime keuze aan soorten boeketten, bezorgd op de dag die was aangegeven in de bestelling. Zus blij met een prachtig boeket bloemen

Prima geregeld

Na mijn telefoontje dat het boeket niet bezorgd was is daags daarna alsnog een prachtig boeket gebracht waar mijn zus geweldig tevreden over was.

Een mooi hart met bloemen erin

Geweldig mooie bos

Mooie bos, verse bloemen en geld waard. Keurig op tijd bezorgd

Prachtig

Netjes geregeld de ontvanger was niet thuis briefje achtergelaten en de volgende dag keurig opgelost

Uit gevoerd volgens plan

Alles netjes uitgevoerd volgens afspraak

Geweldig De ontvanger vond het een prachtig boeket

prima, goed verzorg boeket

De 16de zelf het boeket gezien wat de 7de was geleverd, zag er nog prima uit.

De bloemen zijn goed en mooi en op tijd aangekomen. Top

Bloemen met zorg afgeleverd

De jarige die de bloemen moest ontvangen bleek niet thuis te zijn. De bezorgster heeft telefonisch met mij overlegd waar zij het beste de bloemen achter kon laten op het erf. Dat is goed gelukt, de bloemen zijn ongeschonden in ontvangst genomen.

Zuinig duur bosje

We kregen een foto als bedankje van het boeket, ik schaamde mij gewoon, wat een zielig bodsje bloemen..

Niet tevreden.

De bloemen werden bezorgd zonder kaart. Zodoende wist de ontvanger niet wie de bloemen aan haar had gestuurd. Toen ze de volgende dag de bloemist belde kreeg ze te horen dat ik de bloemen had besteld. De kaart is niet gevonden. Ik had wel betaald voor de kaart met daarin een boodschap. SLORDIG!

Makkelijk online een bloemetje versturen

Met een paar muisklikken een mooi boeket uitgezocht, betaald en verstuurd en de ontvanger was er blij mee

Mooi product, snel geleverd....Top!

Uitstekend!

Prachtig kerstboeket.

Een top zaak.

Door mijn eigen fout had ik een verkeerd bezorgadres opgegeven. Top bloemen stuurde mij een mailtje en gaven hierin aan dat zij weer een nieuw boeket naar het juiste adres zouden brengen. Helemaal kosteloos. Dat noem ik nog eens service. Chapeau.

Is altijd goed en als je ergens mee zit, zijn ze altijd behulpzaam. Dank u wel voor de goede service.

Goed en vlug besteld en afgeleverd

Bloemen zagen er op de foto minimaal uit, reactie gehad na ontvangst ,jammer.... was best wel mooi boeket op de bestellijst.

geweldig de bezorging keurig

als ik gebruik ga maken dan doe ik dat zeker .

Mooie bos bloemen en keurig op tijd geleverd.

Dit veld verplicht?. Waar is het sterretje. Heb bovenaan al iets gezet en dat is voldoende.

Mooie verse bloemen. Keurig op de afgesproken dag bezorgd. Ben er blij mee

Top service!

Mijn bestelling is goed afgeleverd en de ontvangster was er super blij mee! Top service!

Alles naar de zin.

Bestelde een boeket voor mijn ouders- Kerst- was zoals omschreven- vlotte verzending- alles keurig en naar de zin. Met dank.

Geen opmerkingen

60 Noorderdreef