Positief

Kon eenvoudig bestellen. Kreeg goede updates over de bestelling en aflevering. Kreeg later foto van de ontvangster van het boeket en het zag er prachtig uit. Ook snelle levering. Helemaal goed.

TOP

super geregeld allemaal, dank je wel.

Heel tevreden

Mooi boeket en op de afgesproken dag geleverd. Heel tevreden mee.

Correct afgehandeld.

Topbloemen doet wat het belooft.

slecht

bestelling geplaatst, maar er wordt geen tijd aangegeven. Dus als de persoon thuis is heb je geluk, anders wordt het misschien zo voor je deur gezet of bij de buren afgeleverd. Grote hart boeket besteld, volgens topbloemen is dat groot, maar het leek mij eerder klein, geen beschrijving hoe het behandeld moet worden of derg. De persoon die het ging ontvangen heeft hele dag bijna thuis moeten wachten, eigenlijk opgedrongen, omdat zij geen tijd willen doorgeven. Slechte ervaring en zal ook echt niet meer bij deze zaak zelfs geen grassprietje bestellen.

super

gemakkelijk te bestellen

Top te regelen en supersnelle bezorging

Hoorde dat het een pracht boeket is geweest!

Door Topbloemen is een mooi boeket afgeleverd

Het voldeed aan de verwachting en werd op tijd bezorgd

echt topbloemen

het was de eerste keer maar ik ben zeer tevreden en zal Topbloemen ook bij ieder een aanbevelen

Zeer correct

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd en een mooie bos bloemen (volgens de ontvanger).

Erg tevreden

Bloemen zijn keurig op tijd bezorgd en zagen er fantastisch uit.erg blij met de uitstekende service

prachtig kersstuk

Service is top op tijd een mooi kersstuk afgeleverd. Ontvanger was er erg blij mee.

Prima !

Bestellen eenvoudig. Mooie bos bloemen. Op tijd geleverd.

Prima, precies als op de foto, geweldig

Prima, precies als op de foto, geweldig, netjes geleverd.

Dankjewel voor de goede service Ze waren er super blij mee.

Prima en snelle service

Bloemen de volgende dag al bezorgd. Prima service.

TOP Website, snelle levering,, zeer tevreden !!

Meerdere bestellingen via jullie website gedaan. En ook mogen ontvangen. Super en snelle levering !

Prima service, overzichtelijk keuzemenu en snelle bezorging.

Ik kon mijn bestelling de volgende dag al laten bezorgen.Mooie bos bloemen in een mooie vaas. GOED, maar eigenlijk UITSTEKEND!

Beautiful arrangement delivered as promised

The Christmas table arrangement is even more beautiful than in the photos on the website. It arrived exactly when promised, very fresh. Love it!

Bloemen goed, pakketbezorger slecht

Zie mail, aan jullie, zegt genoeg, teleurgesteld.

Keurige levering!

Keurig geleverd. Mooie verse bloemen!

Heel tevreden

Tot tevredenheid afgeleverd en op het voorbeeld gelijkend.

Zag er weer top uit

Alle bloemstukken die ik heb besteld tot nu toe zijn geweldig (kerst,rouw en verjaardag) Ik blijf ze bij jullie bestellen

Super...

Mooie bloemen , ze waren de volgende morgen al aangekomen..

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL