Betrouwbaar en leuke keuzes uit het assortiment

Fijn dat de levering accuraat verwerkt wordt en dat er feedback is na de levering.

zeer goed

heb de bloemen gezien en zag er prachtig uit Chapeau ,tot snel maar weer

Proficiat

Van: [email protected] <[email protected]> Verzonden: dinsdag 12 september 2023 18:03 Aan: 'Klantenservice | Topbloemen.nl' <[email protected]> Onderwerp: RE: Je bestelling voor Annie Reyskens is bezorgd! Mijn zus is zeer gelukkig met haar boeket ! Proficiat met de attitude van jullie klantenservice, de houding, de vriendelijkheid en de bekwaamheid van de medewerkers. Dat mag ook wel gezegd worden. Vriendelijke groet, Christiane Reyskens

Bestelling plaatsen heel simpel en reactie van ontvanger: "prachtig boeket"

zie vorige reactie

Keurig afgeleverd, helaas bij de buren, maar dat kan de bloemist niet weten.

Verder geen verklaring

De bloemen zijn goed, de prijs is hoog

De service van Topbloemen is echt goed en de leveringen betrouwbaar. Wel is me opgevallen dat de prijzen van de bloemen enorm zijn gestegen. Gezien de fiscale ruimte die onze organisatie heeft (max € 25 per persoon incl. verzending) betekent dit dat wij minder gebruik kunnen gaan maken van jullie diensten.

Had een bestelling gedaan keurig geleverd en een hele mooie bos bloemen

geweldig

heel corect

Besteld en afgeleverd zonder problemen

De bloemen op een zondag besteld om op dinsdag te laten leveren met de vraag om indien mogelijk tussen een bepaald tijdstip te leveren en dit is zonder problemen gebeurd. Een mail gekregen dat de bestelling onderweg was en opnieuw een mail gekregen als het afgeleverd werd.

Kwaliteit volgens afspraak

Het online gekozen boeket zag er in het echt net zo uit als online! Tijdig afgeleverd met oog voor detail. Omdat ik niet in dezelfde stad woon als waar het boeket dinde te worden bezorgd, was het toch wel afwachten wat de kwaliteit zou zijn, maar dat is dus prima meegevallen!

Top ervaring

Zoals besteld een prachtig boeket geleverd met vaas. Op tijd en netjes verzorgd.

Top bloemen en op tijd bezorgd

Het bos bloemen was zoals aangegeven op de site, echter met een paar andere bloemen tussendoor, maar niet minder mooi.

prachtig boeket

mooi op tijd geleverd

Ik heb zo veel fijne boeketen via hun verstuurdt

Is zo goed de ze doen wat ze zeggen en dat is een aan rader ik maak veel teclame voor topbloemen.nl

Top Bloemen

Ik bestel regelmatig en check ook altijd bij de ontvangers hoe de kwaliteit was. En die is nog nooit slecht geweest. Ook de bezorgingen zijn altijd op tijd en zonder problemen dus Topbloemen is voor mij een zekerheidje.

De grote van de middelboeket viel tegen.

Ik had een middelboeket rode rozen besteld, deze bos was mooi maar zeker niet het geld waard. Had een groter boeket verwacht, de volgende keer maar gewoon weer naar de winkel.

Echt een geweldige top service

Ik ben echt tevreden zoals jullie de complete levering afhandelen Perfecte service

Supertevreden

Alles verliep vlot; bestelling, levering, afrekening zeer correct!

Gewoon goed

Duidelijke en overzichtelijke site. Makkelijk te bestellen en meerdere mogelijkheden van betalen. Op tijd afgeleverd en mij daarvan op de hoogte gebracht. Een blije ontvanger die een foto van de bloemen doorstuurde. Hopelijk heeft de ontvanger er lekker lang plezier van

Prima geregeld goed op de hoogte gehouden en mooi boeket

Tevreden moeder

Mooie bos bloemen kregen we te horen.

Snel en het was een prachtig boeket in een super verpakking!

Bloemen

Altijd mooie boeketten bij topbloemen, het viel deze keer een beetje tegen maar hebben ze bijzonder goed opgelost. Bedankt team van topbloemen, zo hoort het! Dit is nou service, complimenten.

heel goed

AL JAREN GOEDE ERVARINGEN, IEDEREEN ALTIJD ZEER TEVREDEN.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL