Top geregeld, snel, mooi boeket!

Wederom goed geregeld. ‘S morgens besteld en paar uur later bezorgd!

Topservice !!!

Niks op aan te brengen. Snelle service.

Heel goed geregeld

Makkelijke site en vlotte service

Geweldig en de ontvangers waren er heel blij mee.

Ik heb de laatste weken 3 keer bloemen besteld bij via topbloemen de bouqetten zagen er goed en verzorgd uit.

Een goede ervaring door de enthousiaste bedankjes en de foto's van de bloemen die de mensen naar mij sturen.

Top bedijf

Snel besteld en prima op het vermelde tijdstip bezorgd

Niet

De bloemen zijn nog niet bezorgd gaat waarschijnlijk nog wel gebeuren.

Super mooie bloemen

Makkelijk kiezen, boeket zag er precies zo uit als het voorbeeld.

Was super

het was echt super goed mooie bos bloemen

Ze waren erg mooi en fris en ze werden prima op tijd bezorgd

Alles was prima en Top Bloemen

Super service

Alles ging heel correct! Super Top bloemen.

Hele mooie bloemen

Dat de bloemen mooi op tijd bezorgd zijn

Mager bosje voor die prijs

Ik vind de prijs echt te hoog voor de hoeveelheid en type bloemen die je krijgt. Heel doorsnee boeket met bloemen. Wel top dat de bloemen dezelfde dag nog bezorgd worden.

Heel Goed

Wat ze zeggen, komen ze na

Boven verwachting

Keurig netjes en volgens afspraak geleverd. Ontvanger was zeer verrast.

Goede bloemen, maar een beetje misleidend qua prijs

Bloemen zijn goed en komen op tijd aan, maar... Als je een bos uikiest van 21,50 kom je daarna in een menu waarin je het formaat moet kiezen, omdat 'klein' waarschijnlijk niet zal voldoen neem je al gauw 'middel' of 'groot', waardoor het bedrag omhoog gaat. Dan een kaartje erbij voor 1,50 en bij het afrekenen komt er nog een aardig bedrag voor het bezorgen door een lokale bloemist bij. Hierdoor komt je gekozen bosje van 21,50 op zo'n 35,- uit.

Boeket zoals besteld

Ik had gevraagd het 's middags te bezorgen, dat is niet gelukt. Het boeket is 's morgens bij buren bezorgd. Uiteindelijk is het goed gekomen.

Ik heb wel vaker bloemen via Topbloemen verzonden en ook gekregen. De kwaliteit is altijd goed. En ook nu waren de ontvangers blij met de bloemen.

Topbloemen is topservice

Prima ervaring snel en goed geïnformeerd prachtige bloemen!

Top bloemen altijd goed

Snelle en goede service

Snel besteld en betaald en keurige communicatie, óók als ontvanger niet thuis is (bezorging bij buren en kaart in bus ontvanger).

geweldig.

de ontvanger was heel blij met deze attentie.

Fijne ervaring

Zeer mooi boeket, zeer correcte levering.

Kwaliteit is goed

We zijn erg tevreden over de bloemen. Alleen jammer dat ze twee uur te laat werden bezorgd. Had bewust een tijd erbij gezet dacht kunnen ze daar rekening mee houden en dan komen ze nog te laat. Had ze wel op tijd besteld.

Topbloemen!

Wij hebben dit als bedrijf toegestuurd naar een collega. Werkt goed en word geleverd zoals op de foto's eruit ziet.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL