Geweldig, nieuwe bloemen gebracht na verplaatsing van uit ziekenhuis

Topbloemen nam contact met me op dat de persoon, waar de bloemen voor besteld waren door mij, verplaatst was naar een revalidatiecentrum vanuit het ziekenhuis en dat de bestelling en de verplaatsing elkaar waarschijnlijk gekruist hadden. Topbloemen vroeg mij naar het adres van het revalidatiecentrum. Dat moest ik eerst uitzoeken, omdat ik niet op de hoogte was van de snelle beslissing om te verplaatsen. Nadat ik het nieuwe adres had doorgegeven, werd er daar voor de zieke vriendin een nieuw boeket afgegeven. Helemaal goed geregeld! Super service; erg blij mee. En de zieke vriendin ook :)

Alles super geregeld

Tevreden

Bijzonder goede service van Topbloemen, hartelijk dank

Mooie bloemen Fijne levering

Top service.

Prachtige bos bloemen en keurig op tijd geleverd. Zeer tevreden met de geleverde service.

Top bloemen geleverd. Het zag er fantastisch uit.

In een woord fantastisch.

Topbloemen met topservice

Topbloemen met topservice! Online bestellen ging makkelijk. Boeket op tijd geleverd en ziet er prachtig uit. Zeker voor herhaling vatbaar.

Mooi boeket. Mooi samen gesteld

Heel mooi boeket,bezorging minder....

Waren even uurtje de deur yit ,staat t boeket los op de stoep bij de voordeur. Zo voor t grijpen voor elke voorbijganger.. daar word je niet blij van met n briefje op t raam: bezorg bij de buren aub...wel prachtig boeket.

Een prachtige gevarieerde boeket bloemen

Een prachtige gevarieerde, goed op de gelegenheid afgestemde, samengestelde boeket bloemen, die op een passende wijze, vriendelijk is aangeboden.

Uitstekend verzorgd.

Op de dag dat het bestelde boeket bezorgd moest worden, kwam er inderdaad een besteldienst met het gevraagde. Dat verwacht je natuurlijk ook, maar het geeft voldoening dat die verwachtingen ook waar gemaakt worden. Zeker aan te bevelen.

Gemakkelijk bestellen

Mooi boeket met verse bloemen keurig bezorgd

Prachtig boeket laten bezorgen

We hebben een prachtig boeket uitgezocht online en het boeket wat bezorgd is, is nog mooier.

Altijd top

Altijd goed verzorgd en optijd bezorgd. Netjes een volg mail,…zeer tevreden!

Snel een mooie bos geleverd.

Een mooie grote bos, met vrolijke bloemen. Snel geleverd.

Mooi boeket

Mooi boeket, helaas niet de kleur die ik had besteld

Op afgesproken dagen geleverd. Een persoon was niet thuis maar netjes briefje in de brievenbus dat de bloemen bij de buren liggen. Heb ook n foto gekregen van de geleverde bloemen. Prachtig!

Perfect boeket en goed afgeleverd

Vaker bestelt altijd prima service !

PrachtigBoeket en goede service

Een mooi boeket betaalbaar en een snelle klantenservice.

Een fijne moederdag

Ik had mijn dochter een bloemstukje gestuurd met Moederdag, ze woont met haar gezin wat verder weg van ons. Ze was er heel blij mee,maar ik ka nu pas de revieuw geven omdat de bloemen 2 weken mooi bleven!! Uit het hart gegeven en je ziet het loont zich!

Complimenten

Mooie bos en netjes afgeleverd

Uitstekend.

Uistekend verlopen van begin t/m het bezorgen. Dank U.

Uitstekend.

Al jaren bestel ik boeketten bij Topbloemen en ben nog nooit teleurgesteld. Dus gewoon Top.

mooe bos bloemen en tijdig gelevers

een mooie bos met verse bloemen tijdig gelerd.

Prachtig boeket

Degene die het boeket had ontvangen was er heel blij mee. Dus, dan is de missie geslaagd!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL