Naar verwachting.

Makkelijk vanuit je luie stoel online bestellen. En een mooie bos bloemen.

Prachtige bloemen

Ik had een hart met bloemen besteld. Het is altijd afwachten hoe het er uit ziet maar het bloemstuk was echt prachtig! Mooie verse bloemen. De ontvanger was er erg blij mee

Snel en makkelijk geregeld

Snel en makkelijk een boeket laten bezorgen. Keuze van de bloemist is ook een goede optie voor als je niet kunt kiezen.

Zeer snel en correct geregeld en bezorgd

Al langer fan van Top bloemen omdat het TOP is!

Klein bosje bloemen voor veel geld

Makkelijk bestellen, goed geleverd

Gemakkelijk te bestellen, keurig op tijd geleverd. Heb het boeket uiteraard niet gezien en hoop dat de geleverde bloemen vers zijn.

Ik heb gehoord dat ze goed zijn afgeleverd en ze waren mooi

Goed en op tijd geleverd

Mooie bos bloemen. Goede service.

Mooie bos bloemen goede service

een plukboeket besteld, super simpel te bestellen, super snel geregeld en een super mooie boeket, de ontvanger was er erg blij mee

Deze keer ging het goed.

Deze keer weer tot tevredenheid. Verschillende keren heb ik mee gemaakt dat ik op de site geen bestelling kan plaatsen, de reden hiervan is mij onbekend. Het noopt mij dan wel op een andere site te bestellen.

Nog niet uit

Vraag gesteld maar nog geen antwoord gekregen.

Redelijk laat bezorgd

De bloemen waren, zoals altijd, erg mooi. Wel een beetje verlept. Misschien omdat ze pas om 18:45 werden bezorgd.

het boeket is goed ontvangen.

Voor wie de bloemen bestemd waren, waren niet thuis en is het bij buren afgegeven. Wat ik waardeerde is dat jullie dat ook aan mij, de gever, hebben doorgegeven.

Teleurgesteld

Goed geregeld via Topbloemen (betaling en service) maar voor het geld dat ik betaald heb, kreeg de ontvanger een vrij ***lig bosje.

Mooie bos

Mooi maar niet goedkoop

Excellent

The flowers are absolutely beautiful and my girlfriend loves them

Jullie zijn een top bedrijf altijd goed verzorgd en prima en vriendelijke bezorgers

In een woord super goed en geweldig de jarige was zeer blij met de bos bloemen wij gaan zeker vaker bestellen bij jullie

Prachtig

Heel mooi boeket!

Afspraken nagekomen zoals bij bestelling weergegeven

Naar mijn idee zat er veel te veel groen verwerkt in het boeket en te weinig bloemen. Maar oké

ja nu weer wel

kon eerst niks meer bestellen maar het gaat weer beter heb weer wat kunnen laten bezorgen.

Superservice

De bestelling ging heel soepel via de website. Van de ontvanger van het boeket heb ik een foto ontvangen en het geleverde boeket zag er prachtig uit.

te laat bezorgd

Ze hebben het netjes opgelost .

Fantastisch boeket bloemen

Alles perfect geregeld

Mijn 40-jarige trouwdag ging niet helemaal als gewenst

Mijn 40-jarige trouwdag ging niet helemaal als gewenst. Door een computerstoring werden de bloemen een dag later bezorgd. Door eerdere positieve ervaringen en een goede afhandeling van mijn klacht. Is alles toch weer goed gekomen.

Prachtig

Altijd super bloemen.