Makkelijk vanuit je luie stoel online bestellen. En een mooie bos bloemen.
Ik had een hart met bloemen besteld. Het is altijd afwachten hoe het er uit ziet maar het bloemstuk was echt prachtig! Mooie verse bloemen. De ontvanger was er erg blij mee
Snel en makkelijk een boeket laten bezorgen. Keuze van de bloemist is ook een goede optie voor als je niet kunt kiezen.
Al langer fan van Top bloemen omdat het TOP is!
Beste E., Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Gemakkelijk te bestellen, keurig op tijd geleverd. Heb het boeket uiteraard niet gezien en hoop dat de geleverde bloemen vers zijn.
Goed en op tijd geleverd
Mooie bos bloemen goede service
een plukboeket besteld, super simpel te bestellen, super snel geregeld en een super mooie boeket, de ontvanger was er erg blij mee
Deze keer weer tot tevredenheid. Verschillende keren heb ik mee gemaakt dat ik op de site geen bestelling kan plaatsen, de reden hiervan is mij onbekend. Het noopt mij dan wel op een andere site te bestellen.
Vraag gesteld maar nog geen antwoord gekregen.
Beste Anouar, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
De bloemen waren, zoals altijd, erg mooi. Wel een beetje verlept. Misschien omdat ze pas om 18:45 werden bezorgd.
Voor wie de bloemen bestemd waren, waren niet thuis en is het bij buren afgegeven. Wat ik waardeerde is dat jullie dat ook aan mij, de gever, hebben doorgegeven.
Goed geregeld via Topbloemen (betaling en service) maar voor het geld dat ik betaald heb, kreeg de ontvanger een vrij ***lig bosje.
Beste Esther, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Mooi maar niet goedkoop
The flowers are absolutely beautiful and my girlfriend loves them
In een woord super goed en geweldig de jarige was zeer blij met de bos bloemen wij gaan zeker vaker bestellen bij jullie
Heel mooi boeket!
Naar mijn idee zat er veel te veel groen verwerkt in het boeket en te weinig bloemen. Maar oké
kon eerst niks meer bestellen maar het gaat weer beter heb weer wat kunnen laten bezorgen.
De bestelling ging heel soepel via de website. Van de ontvanger van het boeket heb ik een foto ontvangen en het geleverde boeket zag er prachtig uit.
Ze hebben het netjes opgelost .
Beste Arnold, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Revue originale
Een dag laat bezorgd Het was voor een bruiloft hebben we erbij geschreven Ze hadden ons kunnen bellen
Alles perfect geregeld
Mijn 40-jarige trouwdag ging niet helemaal als gewenst. Door een computerstoring werden de bloemen een dag later bezorgd. Door eerdere positieve ervaringen en een goede afhandeling van mijn klacht. Is alles toch weer goed gekomen.
Beste John, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Revue originale
Ik had op 25 mei een bloemstuk besteld, te bezorgen op 26 mei om onze 40 jarig huwelijks feest te vieren. Na uren wachten heb ik contact opgenomen met de klantenservice waar ik hoorde van een computer storing. De ict zou proberen om mijn bestelling uit de pc te halen. Verder hoorde ik niets meer in deze dag. De volgende dag maar weer een mailtje gestuurd waarop ik te horen kreeg dat de bestelling eraan kwam. De hele dag zitten wachten en eindelijk om 17.30 uur werd het bezorgd. Om de trouwdag nog een beetje kleur te geven heb ik bij een lokale bloemenzaak zelf maar een fraaie bos gekocht van ongeveer het zelfde bedrag van mijn bestelling. Wat schetst mijn verbazing, ik kreeg via een mail een tegoedbon voor 10 euro.
Altijd super bloemen.
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.