Top, goede levering en communicatie

Zeer de moeite waard voor herhaling vatbaar;

zeer tevreden van de service en voor herhaling vatbaar.

Prachtige bos bloemen, zoals afgebeeld!

Vrijdagmiddag mooie bos bloemen besteld, om zaterdag te bezorgen bij m'n moeder. Nu (paar dagen later) de prachtige bos gezien. Ik ben blij het zo te hebben geregeld en mijn moeder was er erg blij mee. Wat je op het plaatje ziet, zo ziet het er ook ongeveer uit. En echt waar voor m'n geld!!!

Complete tevredenheid

Compleet tevreden

Precies zoals op de foto.

Netjes bezorgd!!

Beter kan niet

Mijn moeder is enorm blij. Hoe ze het heeft ontvangen en op de manier hoe ze het heeft ontvangen. Erg netjes en leuk bezorgd. En waren hard stikke verse bloemen.

Makkelijk en mooi!

Het bestellen ging makkelijk. Leuke bloemstukken en goede prijzen. Bezorging was top, zelfs het adres van de buren waar het bloemstuk was bezorgd werd per email medegedeeld. Zo weet je precies, bij afwezigheid, waar het bezorgd was.

Gematigd

Op zich geen kritiek op Topbloemen maar de door hen ingeschakelde bloemist heeft de bloemen niet op de afgesproken dag bezorgd maar wel gezegd dat hij dit heeft gedaan. Er zou een nieuw boeket worden bezorgd maar dit was dus het boeket wat de dag ervoor niet bezorgd was. Beetje jammer dat je moeder van 82 pas na vieren de dag na Moederdag haar boeket ontvangt.

Goede bos bloemen netjes geleverd

Supergoede ervaring

Helemaal top, mijn moeder was bl ik j verrast met het mooie bloemstuk dat ik besteld had, en ben super tevreden over de gang van zaken, de bestelling en de bezorging was zorgeloos! Mvg I van de Cruijs

Positief

Het is altijd goed gegaan. De ontvangers waren altijd tevreden en vonden de bloemen altijd mooi Daarvoor mijn dank

Mooie bloemen op tijd bezorgd

Mooie bloemen op tijd bezorgd

Mooie boeket en snelle levering

Bloemetje voor moederdag besteld voor zowel mijn moeder als mijn schoonmoeder. Beide boeketten zagen er prachtig uit en de levering was bij mijn moeder in de ochtend en schoonmoeder begin in de middag. Fijn dat het kon zo twee dagen ervoor besteld ondanks de waarschijnlijke drukte!

Service was top goed geregeld allemaal

Ga zeker nog een keer gebruik van maken Top

Keurig

Keurig bezorgd volgens afspraak en een hele mooie bos!

Prima geleverd volgens afspraak

Vlot kunnen bestellen en op tijd volgens afspraak geregeld

Gewoon okay

Ik vond de keuze mooi, maar had meer keuze ook in prijs gewenst. De keuze die we maakten was uiteindelijk prima, die was heel mooi. Daarnaast vond ik het jammer dat er op een dag als moederdag niet bezorgd werd, of beter werd samengewerkt met de lokale bloemist. Ik weet niet precies waar het fout ging maar mijn moeder kreeg op moederdag niks, pas een dag later. Het had dan vetet een dag eerder kunnen komen. Uiteindelijk is het gelukt en was moeders blij. Maar al bij al dus een matig cijfer.

Nadat ik geklaagd had over de omvang van mijn bos bloemen, kreeg ik binnen een week een nieuwe grote(re) bos bloemen, netjes hoor.

Bestelling niet volledig

Mijn bestelling was helaas niet volledig aangekomen. Ik had bloemen besteld waar een vaas bij zou zitten, maar bij bezorging was deze er niet. Kan gebeuren. Ik heb hierop met de klantenservice gebeld en die heeft mij heel goed geholpen. Ik krijg nu op kosten van topbloemen.nl een nieuwe bos, waar dan, als het goed is, wel de vaas bij zit.

prachtig boeket

TOP-TOP-TOP

Snel conform afspraak en mooi boeket

Super goed geregeld Bedankt

Bestelling niet volledig geleverd

Ik bestelde bloemen en een glazen vaas, deze is niet geleverd. Alleen het boeket in een kartonnen vaas/doos.

Prachtig boeket

Heel tevreden over de bestelling

Beetje karig.

Vond de bos een beetje klein vergeleken de prijs verhouding. Jammer genoeg waren de rozen ook al bijna uitgebloeid.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL