niets op aan te merken

uit de kunst

supergoede service, door mij gemaakt foutje, heel snel geregeld dat het hersteld werd

Net boeket en optijd geleverd.

Via foto dat het boeket afgegeven was mooi verse bloemen.

De bloemen zijn goed bij mij moeder binnen ge komen ik Ben blij met hun bloemen om zo de zegen

Als inwonende Nederlander in Hong Kong ben ik bijzonder goed op de hoogte gebracht over de tracking van mijn bestelling bij Topbloemen.nl Wat mij nog gelukkiger maakte was de blijdschap van ontvangst in Nederland van deze prachtige Moederdag bloemen. Voor mij is Topbloemen.nl wel zeker 'TOP'.

Letterlijk Top

grote keuze, mooie boeketten, levering op afgesproken tijd

Heel netjes

zeer tevreden

zeer tevreden

Snelle levering, mooie bloemen

Eigenlijk vergeten te bestellen, maar boeket zou dezelfde dag geleverd worden. Inderdaad 2 uur later waren de bloemen bezorgd. Mooi en verzorgd boeket. Bloemist in Maarssen. Top!

zeer goed

wederom een goede ervaring met topbloemen.nl. De kwaliteit van de bloemen is goed en de bezorging verloopt vlekkeloos

Mooie bos, goede kwaliteit bloemen, netjes verzorgd, top

Vond het boeket tegenvallen voor de prijs die betaald is, maar dat zal te maken hebben met moederdag

Vond het boeket tegenvallen voor de prijs die betaald is, maar dat zal met moederdag te maken helaas....

Ontvanger tevreden

Jammer dat er geen bericht verzonden wordt dat de bestelling bezorgd is.

Zoals altijd zeer tevreden ontvangers.. Alleen jammer dat de Wadden eilanden niet de zelfde dag geleverd kan worden.. Misschien eens bloemisten op Texel benaderen zou top zijn als ze voor Topbloemen ook iets kunnen betekenen.. Topbloemen krijgen een *****+ van mij Dankjewel

Alles super

Zal het zeker noch een keer doen!

Veel keuze

Mooie boeketten en op tijd geleverd

Top service!

Mooie bloemen. Snelle bezorging.

De ontvangers waren erg blij met het boeket!

Prima service!

top, goede feedback gekregen.

heb al vaker met Topbloemen gewerkt en altijd tot mijn volle tevredenheid .; ook vanuit België

Uitstekend: donderdagavond bestelde en vrijdagochtend geleverd. Heel mooie bloemen

Ging makkelijk en verliep vlot.

gemakkelijk te bestellen ,prima service en een prachtig boeket voor een mooie prijs

top

alles netjes zelfs het teveel betaalde bedrag terug ontvangen

Ontevreden

Had bloemen besteld op Topbloemen.be Alles was goed. Dan later werd het gezegd dat men het annuleerde. Waarom kon je het niet op een andere dag bezorgen? Mevr Benja Bemelen

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL