Dezelfde dag nog bezorgd. Prachtig bos bloemen

Uitstekend uitgevoerd.

Bloemen zagen er perfect uit. De ontvanger was erg tevreden.

Prima bezorging van mooie bos bloemen

Tijdige bezorging van mooie bos bloemen!

waren er blij mee

Die gene die de bloemen gehad hebben waren er heel blij mee was een mooie bos zeiden ze Dus weer bedankt voor de bloemen

Goed en correct

Een mooie bos laten bezorgen als verassing, ontvanger was niet thuis maar keurig via mail aan mij, en via briefje door de brievenbus laten weten. Een blije ontvanger!

Alles is prima verlopen bloemen waren erop tijd.

Een goede service en snelle bezorging Complimenten van de ontvanger

,altijd mooie verse bloemen.

bezorgster was er erg blij mee,was een mooi boeket.

Netjes op tijd bezorgd

Was netjes op tijd bezorgd, maar jammergenoeg was ze niet thuis, werd bij de buren afgeven en is netjes bij haar terecht gekomen. Bloemen zagen er mooi uit, bedankt!

Top service!

Te duur

Grote bos rozen ca. € 75.00 betaald voor een bosje . Schandalig duur

In één woord: TOP..!!

Ik ben zeer tevreden, De persoon die het ontvangen heeft, was erg enthousiast en blij. Ik heb een foto gekregen van het boeket. Er is bezorgd, wat er is beloofd.

Ik ben zeer tevreden

Ik heb al verschillende keren besteld. Het gaat altijd prima ik ben ook zeer tevreden

Prima afhandeling van de bestelling

Verse bloemen zoals voorbeeld en correct bezorgd. Alles prima.

ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen .

Aanrader

Mooi boeket geleverd en volgens planning, top!

Goeie ervaringen, ruime keuze.

Voldoende keuze, goed op de hoogte gehouden via mail. Zeer tevreden.

Bloemen voor de deur gezet.

Geadresseerde was niet thuis.

Makkelijk via de site te bestellen en mega snelle verzending. Ziet er ook keurig uit. Ontvanger stuurt mij elke dag een app om te zeggen hoe mooi de bloemen en het kaartje zijn. Gewoon top service! Zoals altijd ☺️

Snelle en perfecte service en mooie bloemen

Ik gebruik de service van topbloemen regelmatig en altijd goed. mooie verse bloemen en goede service. De bloemen blijven makkelijk een week staan. De verpakking waarin ze geleverd worden is perfect als vaas.

Slechte bezorging door bloemist

Als je extra betaald voor het vandaag nog te laten bezorgen moet dat ook gebeuren. En niet de dag erna pas om 20:10 uur.

Zeer klantvriendelijk en mooie boeketten

Ondanks een fout door mijzelf op het kaartje is alles keurig opgelost en veranderd. Nadat ik een mail had gestuurd hebben ze meteen gebeld en is alles via mail toch goed gekomen. Chapeau!

Fantastische bloemen precies zoals op de foto en op tijd bezorgd!

Het waren mooie bloemen als bloemstuk voor begrafenis. Prachtig, vers en op tijd bezorgd!

Makkelijk via internet te bestellen en op de aangegeven dag bezorgd, was een mooi boeketje

Minder dan anders

Ik vond het boeket erg tegenvallen toen ik de foto kreeg van de jarige. Ik vond het het geld niet waard. Dit in tegenstelling tot andere keren. Na deze review bericht gekregen met excuses en dat ik contact had mogen opnemen voor een nieuw boeket. En kreeg een kortingsbon voor een nieuw boeket. Er is dus wat met mijn review gedaan en had opgelost kunnen worden.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL