Fijn dat er altijd rekening wordt gehouden met je wensen! Anders bellen ze je met wat wel mogelijk is. Ik bestel elk jaar bloemen en het is altijd goed! Heel tevreden!

De moeite waard

Erg mooie compositie van bloemen op prachtige schaal. Ik ben zeer tevreden en zou opnieuw bestellen. Compliment

Mooi boeket

Mooi boeket, snel en correct afgeleverd.

Zeer content met de prachtige bos bloemen met vaas en kaartje, top!

Goede website, afspraken keurig nagekomen!

Al langer ervaring en altijd tevreden. Vraag aan de klantenservice werd snel beantwoord met een goed advies! Ga zo door!

Een dag later geleverd….

En de volgende dag ging diegene op vakantie dus niks aan gehad…

Makkelijk en mooi

De ontvanger is er erg blij mee.

Gaat altijd goed bij jullie. Tevreden klant

Tevreden klant

Aantal slappe rozen en niet schuin afgesneden

Een aantal rozen waren helemaal slap en zacht bij aankomst, nu na 2 dagen zijn er al 3 rozen dood. Ik heb zelf de rozen schuin af moeten snijden Voor dit geld heel erg jammer. Plus punt snelle levering

Goede kwaliteit bloemen

Handig om een bestelling online te doen. Topbloemen levert een goede kwaliteit bloemen. Communicatie is perfect je ontvangt een mail wanneer het boeket is bezorgd. Top!

Nogmaals bedankt ! ! !

Erg blij met je service. Gr. André Ustian

Vanuit Spanje bloemen geregeld en diezelfde dag bezorgd, super toch.

Erg makkelijk, op afstand iemand bedanken

Kreeg een appje en een bedankje en een foto van een supermooi boeket. Twee erg tevreden klanten dus !!

Top!!

Super goed op de hoogte gehouden van de bestelling en mooie bos bloemen! Zeker een aanrader.

zeer snel geregeld

bloemen besteld om 11.00 uur , betaling verliep prima,kaartje erbij en smiddags voor 15.00 uur bezorgd, dezelfde dag als gevraagd. ttaal kosten €28.50

mooie bloemen, bezorgd op tijd.

Alles prima verzorgd.

Goede service.

Goede en snelle service.

De site werkte niet zoals ik gewend was

Ik probeerde een bloemetje te bestellen en werd tot 4x aan toe van de site gegooid De volgende dag opnieuw geprobeerd en toen lukte het in 1x

Prima volgens afspraak

Snel en soepel geregeld

Alles was perfect.

Mooi boeket op tijd bezorgd. Helemaal prima.

correct boeket

Ik heb het boeket zelf gezien en het zag er goed uit, dank.

Mooie bos bloemen en snel geleverd

Laat in de avond bloemen besteld en de volgende dag zijn ze al geleverd. Zo blij dat het zo snel kon.

Niet geleverd wat er werd gevraagd

Ik vroeg een boeket met enkel zonnebloemen maar blijkbaar werd er iets anders afgeleverd. Mochten er geen zonnebloemen beschikbaar zijn dan kon men mij zeker contacteren om een alternatief voor te stellen maar dit is helaas niet gebeurd.

prima,maar minpuntje.

bloemen mooi,maar kaartje ontbrak.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL