TOP

Zelf boeket niet gezien. Ik begrijp van de ontvanger dat het een heel mooi boeket was.

Zeer tevreden over topbloemen

Topbloemen is super ben zeer tevreden

Mooie bloemen

Ik bestel geregeld bij Topbloemen. Altijd mooie kwaliteit bloemen en hoede bezorging.

Geweldig weer.

In de ochtend in Barcelona een mooie bos bloemen besteld, en in de middag bij m'n jarige moeder in Arnhem afgeleverd. Wat een service! Dank!

toplevering

toplevering en verzorging van Topbloemen. Ontvangers waren er blij mee.

Met 1 woord top!!!!

Maandag besteld . Dinsdag bezorgd. Mooie verse bloemen en mooi op tijd .

Snel en goed uitgevoerd

Snelle bestelling via website. Snelle uitvoering en bezorging. Alles volgens verwachting. We zijn al jaren tevreden.

Meestal goed

Inzet boeket wat gisteren is bezorgd, hangt de eerste bloem al. Jammer!

ik raad aan

Echt een prachtig boeket

Altijd goed

Correct op afgesproken datum afgeleverd

Volgens afgesproken datum correct afgeleverd, werd hier goed over geïnformeerd

top is topbloemen

Mooie bloemen en goed bezorging

Goed verzorgd

Zelf van uit Hawaii is het me gelukt een bloemetje te bestellen heel blij mee .

Snel en goed

zondagavond boeket besteld maandag ochtend geleverd ziet er goed uit met mooie verse bloemen.

wat een feestelijk gezicht zo'n mooi boeket

En zo keurig bezorgd aan de receptie van het vakantiepark. Zij zorgden weer voor een goeie aflevering aan de jubilarissen. Echt klasse en de feestvarkens waren super verrast!

fantastisch

bestel regelmatig bloemen en het ging altijd top. ik heb 1x in het huisnummer vergist met een minuutje was het geregeld top service top top top

Uitstekend!

De bloemist stond voor een gesloten hek. Gelukkig werd ik daarvan op de hoogte gesteld. Met wat telefoontjes werd er geregeld dat de bloemen toch nog op zijn plek kwam. Service is top!

Ik had,zoals gezegt,een e-mail verwacht voor levering,maar moest zelf vragen naar de status van mijn bestelling...Ben ik zeker niet gewoon van jullie...

Makkelijk te bestellen en goed geholpen.

Makkelijke website. Goed product. Ik moest het tijdstip van bezorging naar twee dagen later verzetten. Telefonisch makkelijk kunnen regelen.

Tot heden altijd perfecte bloemen gehad.

Makkelijke duidelijke website. Van alles direct een bevestiging. Bloemen altijd van goede kwaliteit. Levering ook altijd op de afgesproken dag. Ronduit prima geregeld allemaal. Tot de volgende keer.

Aanrader

Verse bloemen en precies zoals afgebeeld. Keurig op tijd en dat op maandagochtend!

Zoals altijd een mooi boeket en op tijd geleverd.

Prachtige bos bloemen, op tijd geleverd!

Gemakkelijk te bestellen via de site, Veel keuze.

Keurig op tijd, prachtig boeket

Meer heb ik er eigenlijk niet over te zeggen.

Snelle bezorging Prachtige bos bloemen Top contact

60 Noorderdreef