goed verzorgt

Altijd goede service. bedankt

geweldig

Dik tevreden

Netjes bezorgd nog v d Pasen!

Mijn 101 jarige schooljuf was super blij met haar Paasboeket.

Het was weer perfect in orde

Zo gemakkelijk en in 5 min iemand blij gemaakt

niet alles geleverd zoals besteld

Volgende keer aub wel alles leveren!!!

prima boeket netjes op tijd bezorgd niets dan lof

Ik heb al vaker een boeket of plant laten bezorgen niets dan lof

Alles Top

Zie boven

Slecht deze keer (andere keren geen probleem)

Ik heb speciaal gevraagd om bloemen te leveren tussen 09:00 en 09:30 uur. Om 10:00 uur zelf gebeld en vriendelijke vrouw meld dat ze onderweg waren en met 10 minuten bij mij op kantoor zouden komen. Om 10:45 uur ben ik uiteindelijk (te laat) naar mijn afspraak gegaan zonder bloemen die om 11:00 uur in ontvangst zijn genomen door andere collega

Prima service maar het boeket kan groter

Fijne communicatie (updates) via mail Ik kreeg een bedankje van de ontvanger met foto. Altijd leuk! Dan denk ik altijd wel: een boeket voor 25 euro bij de bloemist op de hoek is toch echt voller en groter. Dat is een minpuntje als gever. Niet uniek voor topbloemen misschien, maar toch..

Zelfde dag service!

Op vrijdagochtend bestelling gedaan voor boeket net vaas en deze werd keurig dezelfde middag bezorgd! Mijn collega in Den Bosch was er erg blij mee.

Makkelijk, prettig, goed geregeld en perfect afgehandeld.

Doordat ikzelf blij verrast werd door een bloemetje van topbloemen.nl leek het mij leuk samen met de buurt een bos bloemen te sturen naar buurtjes die vanwege hun gezondheid moesten verhuizen naar een hele andere plaats. Zij vonden het fantastisch en waren zeer enthousiast over het boeket. Da's toch mooi zo'n gebaar.

Prachtige rozen,

Mooie rozen ik heb ze nu voor de 5de dag in huis en zien er nog net zo mooi uit als op de dag van bezorging.

Prima geregeld

Netjes en op tijd bezorgd

Tevreden

Altijd tevreden over mijn bestellingen , gaat het een x niet goed dan wordt het heel goed opgelost . Prima zaak !

Ik ben blij met Topbloemen

Ik ben heel tevreden met de service van Topbloemen. Heb 1 keer een negatieve ervaring gehad met een bloemist en dat is door Topbloemen naar volle tevredenheid is opgelost. Altijd mooie en goede kwaliteit

Nog nooit teleurgesteld

Goede service, je word op de hoogte gehouden van de levering en je kunt bijna last minute nog iets laten bezorgen. Kwaliteit van de bloemen is heel goed en wordt netjes in verpakking bezorgd.

Perfecte levering blije ontvanger

Het bestellen is zeer eenvoudig zelfs met de telefoon. Levering op tijd en op het juiste afwijkende adres (feestzaal) Ontvanger heeft ons app gestuurd met foto van boeket. Was er heel blij mee en vind het erg mooi. Zag er ook heel mooi uit. Perfect

Alles volgens plan!

Mooie bos snel en goed geleverd!

Wel wat anders op de foto.

Ik kan de paasboeketten nu niet meer terug vinden, om te vergelijken wat ik besteld had. Maar het plaatje leek me toch anders. De volgende keer bestel ik een groot boeket, dit was middelgroot, 37 euro betaald incl vaas en kaartje, maar kwam klein over. Verder tevreden over bezorging.

Alles perfect en op tijd uitgevoerd en de bloemen waren goed!

Zie boven

Goede Kwaliteit

De bloemen waren mooi en goed verzorgd en ook op tijd bezorgd . Zeker een aanrader. Joop

Altijd goed!

Nooit gedoe. Kan erop vertrouwen dat de bloemen worden bezorgd.

Altijd een prachtige verse bos en op tijd geleverd !

Zoals boven omschreven !! Ik ben heel erg blij met jullie.

Teleurstellend

Ik ben al heel veel jaren klant bij Topbloemen, tot volle tevredenheid, maar dit keer was ik nogal teleurgesteld. Ik had boeket Lize besteld en kreeg een heel ander iets, een heel andere stijl, met houten decoraties. Het was niet mijn smaak, niet verfijnd, dus niet geschikt voor de paastafel. Jammer. Volgende keer wil ik dat het boeket dat ik heb uitgekozen ook echt wordt geleverd. Groeten Hema de Munnik

Ruim voldoende

Mooie bloemen en goede service

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL