Toppit samenwerking.

Fijne en snel en zoals gevraagd afgeleverd.

Schandalig

Kreeg bericht dat bloemen zijn bezorgd. Belde de ontvanger,deze had niets ontvangen. Heb adres nagekeken, dat was goed. Bloemen kunnen tot zes uur worden bezorgd. Maar vanaf vijf uur is er niemand te bereiken bij topploegen. Ook geen noodnummer.ook weet je niet wie de bloemen levert om navraag te kunnen doen. Heb op de mail een klacht ingediend. Niets teruggegooid. Mijn verrassing voor mijn kleinzoon is verpest. Voor zo,n groot bedrijf schandalig.

Zeer snel en mooi boeket bloemen

Prachtig boeket bloemen geleverd, de avond ervoor besteld. Volgende dag geleverd.

Door duidelijke website snelle keuze gemaakt.

Ik zocht een niet te grote ruiker om naar familie te sturen en de keuze bij Topbloemen is groot. Ook kaartje erbij is mogelijk evenals tijdstip van levering, dit is klasse !

Niet tevreden over de bezorging .

Heb gisteren een mail naar jullie gestuurd

Complimenten

Super goed

Heel prettig!

Ik vind het heel fijn om op deze manier snel een bloemetje te sturen!

Goede ervaring..

Mooi blos bloemen, je werd op de hoogte gehouden over de bezorging. Beter als Fleurop waar ik een slechte ervaring mee had

Voldoende

De levering vond ik alleen wel erg Laat op de dag

Keurig verzorgd.

Bouquet gezien op een foto, mensen waren er blij mee, en ik ook, zag er keurig verzorgd uit, en op tijd, mijn complimenten.

Goed optijd afgeleverd

Boeket zag er goed verzorgd uit mijn moeder was er erg blij mee!

Uitmuntend

Snel en goede service. De bloemen blijven zeker een week staat.

Topbloemen is TOP

Vlotte behandeling en goede bezorging

Hele mooie bos bloemen

Op tijd bezorgd en een hele mooie vrolijke bis bloemen, prima servoce

De bestelling is TOP uitgevoerd

De bestelling proberen ze in ieder geval afgeleverd te krijgen

toppie

Heb al meerdere bloemen laten bezorgen door Topbloemen , en altijd mooie en verse bloemen gehad, ook vaak een compliment ,als ik wat stuur ,naar kennissen en Familie, een echte aanrader , met recht (TOPPIE)

hier word je blij van en de ontvanger ook

geweldig

Topbloemen is echt goed en bloemen van kwaliteit

Altijd goed gelukt.

Al veel vaker van de bloemendienst Topbloemen gebruik gemaakt en meestal tot volle tevredenheid van de ontvanger uitgevoerd. Ik heb goed vertrouwen in deze organisatie.

Vrolijke paaswens

Een gezellig mooi paasboeket, precies volgens het plaatje , keurig op tijd bezorgd ! Ontvanger blij verrast , heel fijn.

Dit was de eerste keer dat ik het bosje niet top vond.

Deze keer vond ik het samengestelde boeket niet top! En dat was de eerste keer.

Topbloemen

Ik ben zeer tevreden over de geleverde bloemen, echt prachtig!!

Erg mooi boeket en snel bezorgd!

Het enige wat tegenzat was de afhandeling van de bestelling. De bestelling ging niet door (‘betalen werkte niet’). Omdat ergens stond “betaling achteraf” hoopte ik op een goede afloop. Neen dus. De dag erna ging alles prima!

Uitstekende verzorging van bestelling.

Mooi boeket bloemen, zoals op site was te zien . En op tijd bezorgd. Dank. Goede service.

Bestelling goed geleverd

Niet gezien maar werd heel mooi gevonden

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL