Die mevr die de bloemen heeft gekregen was er zo blij mee en ze staan geweldig. Onze dank daar voor Feikje

Topbloemen doet zijn naam eer aan.

De bezorging was zoals afgesproken en de bloemen zagen er prachtig uit!!!

Topbloemen!

Wij hebben wel meer bloemen besteld bij Topbloemen en elke keer 100% service, ze houden je op de hoogte wanneer ze gaan bezorgen en als ze bezorgt hebben, helemaal top!

Fatastisch

Geweldige service Een SUPER mooi boeket Fantastisch

Gemakkelijk bestellen via de mail. Goede service! Misschien wat duur, maar je weet zeker dat de bestelling goed wordt afgehandeld.

Heel tevreden over de snelle levering. Heb gehoord dat het een mooi boeket was.

Snelle afhandeling

Mooi boeket, keurig op tijd afgeleverd

prachtig boeket geleverd en op de gevraagde tijd.

zal deze dienst zeker blijven gebruiken

Geweldig...

Echt prima geregeld. Vrijdagavond besteld, zaterdag geleverd. Prachtig bos rode rozen.. top.

Bezorging pas na 18.00 uur, vind ik erg laat en dus jammer!

Zie boven

Jullie zijn TOP!

Goedemorgen ervaringen zakelijk zowel privé!

Heel erg tevreden!

Mooie bloemen en snel bezorgd! Mvg. popschoolapeldoorn.com

1e x dode bloemen, 2e x helft alsnog stuk

Slecht. Boeket is half dood bezorgd. Bloemen geknakt. Heel slordig

Mooie bos bloemen in maat S

Leuk boeket met originele bloemen !

Top gedaan!

Ik ben tevreden.

Snelle bezorging, mooi boeket

Ik had een specifieke tijd doorgegeven, omdat ik de bloemen na een congres mee wilde geven als bedankje. De bloemen kwamen ruim op tijd en waren mooier en groter dan ik had verwacht. Zeker een aanrader, ook als je een bos op korte termijn wilt.

TOP.....

12.50uur besteld, om 15.30uur bezorgd.

gewoon altijd goed

makkelijk om te bestellen schitterende verse bloemen snelle levering

Te duur voor het boeket wat geleverd werd, jammer!

We hadden het grootste boeket op jullie site aan gevinkt en toen we bij onze dochter kwamen stond daar een boeket wat gewoon echt niet voldeed aan de afspraak. Was gewoon een klein boeket. Dus helaas voor ons geen top bloemen bestelling meer duur betalen en dan zo’n boeketje . Jammer !

Helemaal top!

Het prachtige boeket bracht de troost die de ontvangster nodig heeft. Zij was ontroerd en blij met zulke mooie bloemen.

Ontevreden

Kaart niet meegestuurd en te laat verwittigd dat ze niet op de gevraagde dag konden leveren

Was helemaal TOP verzorgd!

Afgelopen vrijdag 3 bossen besteld via Topbloemen.nl alle drie prachtig en netjes op de gevraagde datum geleverd!

Een 9

Het is naar tevredenheid ontvangen

Mooi

Heel mooi en goed geleverd

top

bestellen is simpel en het word netjes bezorgt

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL