Makkelijk bestellen, mooie boeketten

Fijne site en goed geregeld, helemaal goed.

anders verwacht

helaas vond ik het dit keer een minder boeket voor het geld op het plaatje zag het er groter uit , maar dit keer was het boeket erg klein

Goed verstuurd

Zeer goed verzorgd

Min of meer goed

Het Succes Kaart waarop ik een woordje heb geschreven werd niet afgeleverd met de bloemen. In de vaas was er weinig water.. Anders alles goed.

Bestellen was eenvoudig

Bestellen was snel gebeurd. Websitebezoek was overzichtelijk en duidelijk. Bezorging was ook volgens afspraak. Gewoon fijn.

Fantastische klanten service!

Het boeket dat ik besteld had, was een beetje tegen gevallen. Maar toen ik de klanten service had geïnformeerd, is er meteen dezelfde dag een prachtig nieuw boeket geleverd. Ik werd zeer vriendelijk en professioneel te woord gestaan.

Zoals altijd Prima

Aan het bovenstaande heb ik niets toe te voegen

Ontvanger was blij

Het was niet helemaak boeket dat ik uitgezocht had. Met de bijzondere lelie waarmee het boeket omschreven werd

Alles liep vlekkeloos! Top!

Van bestelling tot levering liep gesmeerd. Fijn een bericht te krijgen dat de bloemen bij de buren in nr XX geleverd werden.

mooie bos bloemen op tijd geleverd bij de jarige

Mooie bos bloemen op 5ijd bezorgd bij de jarige.

Bestellen gaat heel eenvoudig. Mooie bloemen en geleverd op de gevraagde dag.

adres veranderde was god , maar kreeg geen bericht dat boekt bezorgd was

Had een boeket besteld, maar plotseling bleek dat het adres veranderd moest worden. na tel. overleg zeer correct alsnog aangepast. Op de dag zelf kreeg ik geen bericht van bezorging, wat altijd de gewoonte was. Heb daar in vroege avond over gebeld en bleek wel geleverd te zijn ! Missertje dus over hoe het boeket erzuit zag weet ik niet (niet gezien)

Prima bloemen, leuk cadeau; op tijd bezorgd. Grote verassing voor ontvangers.

Snel keuze kunnen maken ook uit leuke cadeaus. Ontvangers waren blij verrast. Voor herhaling vatbaar.

Super snel en prachtig!

Ik heb in de vroege ochtend een bestelling geplaatst en in de middag is deze al netjes geleverd. De bos bloemen was net zo mooi als op de foto en er zaten zelfs extra Paas takjes in, heel attent! Door de snelle levering kan je gewoon spontaan als verrassing de dag opfleuren en laten weten dat je aan ze denkt :)

Boeket viel tegen

Het door mij bestelde boeket viel erg tegen voor de prijs. Weinig bloem en veel groen. Na mijn review heeft Topbloemen contact opgenomen. Er is aangeboden een nieuw boeket te sturen. Vanuit Topbloemen staan ze dus duidelijk voor kwaliteit. Top !!!!!!

Heel blij met Topbloemen

Degene waar het boeket voor bestemd was, was blij verrast met het mooie boeket. Zeker voor herhaling vatbaar.

Betrouwbaar

Ik heb mijn "bestelling" niet gezien....positief bericht van de ontvanger.

Weinig bloemen voor deze prijs

We hebben een middel boeket bloemen besteld. Dit boeket was niet alleen klein voor de prijs die je voor een middel boeket moet betalen. Er zaten ook maar een paar bloemen (vijftal) in en veel groen. Ik vind de prijs/kwaliteit niet naar behoren en erg teleurstellend

Bloemen mooi, maar een dag te laat bezorgd

Van de ontvanger kreeg ik een heel enthousiaste reactie over de bos. Het is alleen wel heel erg jammer dat de bloemen een dag te laat bezorgd zijn.

Stipt en correct geleverd

Heel tevreden over jullie services ,ga ik nog doen top

Prachtig boeket

Kleurrijk vers boeket met mooie verse bloemen. Op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger.

Zoals beloofd op site ook afgeleverd !

Was een cadeau voor kennis die meer dan tevreden was ..voor herhaling vatbaar !

Super fijne ervaring alles ging makkelijk en snel

Super fijne ervaring alles ging makkelijk en snel, vanaf bestellen tot ontvangst

Er is absoluut niet naar bestelling geleverd.

Ik heb een medium bos besteld naar aanleiding van een sterfgeval. Na het zien van de foto bij het bedank bericht van desbetreffende collega schaam ik mij kapot. Er is zwaar onder de maat geleverd. Jammer dat ik hier geen foto's kan toevoegen... Ik vind dit erg jammer, ook omdat mijn ervaring bij Topbloemen juist heel erg goed was. Uitgerekend bij deze gelegenheid viel dit echt tegen!

Goede kwaliteit, simpel en redelijke prijs

Super makkelijk om een prachtig boeket van goede kwaliteit te laten bezorgen tegen een redelijke prijs. Ik organiseer het vanuit Engeland en betaal veilig en makkelijk met Paypal. Een aanrader!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL