Tevreden

Tevreden

Bloemen zoals besteld

Bestelling ging makkelijk

top

bloemen gestuurd naar verkeerde ziekenhuis gelukkig dat ze me belde dat het niet geleverd kon worden ivm overlijden hebben ze het kaartje aangepast en de bloemen naar de na bestaande gestuurd gewoon TOP geregeld !

Keurige bos bloemen, de ontvanger was zeer tevreden!

De ontvanger mailde mij vanmorgen dat de bloemen er nog prachtig bij stonden. En dat is het doel, de mensen zo lang als mogelijk laten genieten van de Bloemen.

Supermooi

Zoals verwacht ben ik tevreden Bloemen zijn vers en je kan er heel lang mee doen Extra genieten Was ook optijd en netjes bezorgd

Prachtige bloemen

Levering op tijd

Duidelijke site en levert snel

Dik tevreden!

Meerdere keren heb ik al besteld, prima geleverd!

Heel tevreden anders zou ik niet meer bij jullie bestellem

Zie boven

maakt beloftes waar, mooie boeketten en op afgesproken tijd !!!

zie boven , niets aan toe te voegen.

Perfcte levering

Het bestelde boeket voldeed perfect aan de verwachtingen en werd binnen de afgesproken tijd bezorgd. Mijn complimenten!

Geweldige site!!

Bestel al jaren bloemen en ben nog nooit teleurgesteld!!

Netjes verzorgd

Netjes verzorgd!

Keurig afgeleverd door enthousiaste heer

Prachtige bos bloemen, geweldige kleuren. Keurig afgeleverd als aangegeven. Leverancier was vrolijk en attent.

Leveringen optijd

Mooi dat je zelf de bezorgdag kan kiezen.

Minder fleurig

Het large boeket was minder fleurig in kleuren dan op de foto. De bloemen waren toch wel iets anders qua grootte, waardoor het niet overeen kwam met de prijs.

Mooi boeket

Mooi boeket en keurig bezorgd. Op de foto die ik van de ontvanger kreeg, op de dag van bezorging, zag ik echter dat de witte rozen al ver open waren. Jammer, vandaar geen vijf sterren als beoordeling !

Bloemen van prima kwaliteit en voldoen aan de vraag

Kwalitatief, mooie bloemen, op tijd geleverd

Op tijd en kwaliteit bloemen

Op tijd geleverd en was een zeer mooie bos bloemen

Hele goede ervaring. Doe ik zeker vaker

Hele mooie boeketten en op tijd geleverd

Ik bestel af en toe een boeket voor familie en vrienden die in Nederland wonen. De boeketten staan vaak 2 weken, veel bloemen zitten nog in de knop de boeketten worden daardoor alleen nog maar mooier.

Mooie bloemen, op tijd, perfect.

Alles ging snel simpel en makkelijk te bestellen

Ik was zeer tevreden. Heb vandaag een telefoontje gehad van mijn dochter dat het een prachtig bouquet was. Heel veel dank.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL