Foutje snel verholpen

Wij maken al meerdere malen gebruik van de service en altijd netjes afgeleverd. Deze keer weigerde de betaling met creditcard. Nogmaals geprobeerd en opeens 2x dezelfde bestelling afgerekend. Gelukkig hadden de medewerkers dit ook opgemerkt en gebeld, daarna 1x gecancelled. Wederom goede service, dus volgende keer weer bij Topbloemen bestellen. Met vriendelijke groet Wim.

Klasse

Mooi op tijd gebracht op adres

Mooi boeket en op de dag bezorgd

Mooi boeket

Duidelijke site en gemakkelijk

Prima op tijd geleverd

Ontvanger was verrast

Prachtig boeket

Prachtig boeket, bezorgd volgens afspraak

Makkelijk en mooi

Makkelijk te bestellen en een mooi boeket uitgezocht. De volgende dag kreeg ik een foto van de bloemen die waren bezorgd. Top het was precies het boeket dat ik uitgezocht had!

Bij de bestelling kreeg ik persoonlijke hulp.

De bestelling lukte niet. Na persoonlijk contact ging het heel goed. De dame had héél veel geduld met mij.

Super bloemen

Wij zijn er blij met de bloemen van jullie

Goede service!

Snel en heel correct geleverd, dank u wel!

Snel en goed geregeld

zijn goed aan gekomen, op de juiste dag

goede site

Niets op aan te merken

Bestel altyd bij jullie

Te vreden

Fijne en prettige afhandeling

Alle bestellingen die ik gedaan zijn goed verlopen; de ontvangers waren dik tevreden en blij.

Super bedrijf

Steeds op de hoogte gehouden door mails!!

Zie hierboven!

Makkelijke manier om te laten bezorgen.

Als je bloemen wilt bezorgen naar iemand die niet naast de deur woont is dit ideaal. De bloemen zijn fris en er is keus voor iedereen.

Topboeketten

Naar tevredenheid geleverd

Goede service, precies zoals beloofd op de site!!

Geen klachten, alles naar wens, boeket ook mooi.

Voor herhaling vatbaar.

Tóp!

Prima website, duidelijk en overzichtelijk. Vlotte afhandeling en het boeket werd, zoals beloofd, op de afgesproken dag bezorgd!

Netjes en op tijd bezorgd

Xx

Prachtig boeket.

De ontvanger stuurde een foto en het was een prachtig boeket. De kartonnen 'vaas' oogt ook erg leuk. Prima communicatie over de bezorging ook.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL