Weet natuurlijk niet hoe de bloemen zijn

Met vertrouwen besteld

Had ik niet op afstand gezeten dan koop ik mijn bloemen liever zelf, omdat je ze dan ziet. Ik heb 1x eerder bij topbloemen besteld en dat was naar volle tevredenheid . De foto’s op de website zijn duidelijk, maar je weet nooit wat het echt wordt als de ontvanger je geen foto stuurt. ( dat kun je ook niet verwachten van een net geopereerde patiënt) Is het een raar idee dat de ingeschakelde bloemist een foto van het gemaakte boeket stuurt naar Topbloemen en deze doorgestuurd wordt naar de gever? De 4 sterren zouden er 5 zijn als de gever het boeket zou kunnen zien Al met al : prima website, keuzes, communicatie, etc.

More than satisfied

I am quite happy. Good service and recipient was happy as well. Thank you. Will do so again when needed.

Super goed en snel geregeld!

Mooie bloemen, snel aanvraagproces en je wordt geïnformeerd wanneer de bloemen zijn afgeleverd en in ontvangst zijn genomen. Top geregeld dus!!!

Prachtig boeket weer

Weer een mooi boeket kunnen kiezen op een duidelijke site. Goede service al was het wel erg jammer dat het niet zoals gevraagd na 17uur geleverd werd, hierdoor moesten buren lastig gevallen worden Verder dik tevreden

Geweldig!

De reactie van de ontvanger was uitschitterend!

Mooie bos en de zelfde dag bezorgd!

Moest met spoed een bosje laten bezorgen. De mooie bos is de zelfde dag nog bezorgd. Top

Karige bos, meer groen dan bloem

Dit was de 1e keer dat ik via Top bloemen een bosje bloemen heb besteld. De ontvanger was blij verrast, ik bij het zien van de bos wat minder. Er zat meer groen in dan bloemen, voor mij de 1e en de laatste keer.... In totaal heb ik ongeveer €30 betaald, hier had ik bij ons in het dorp heel wat meer bloem voor gehad.

Altijd happy met de service

Altijd blij en tevreden

prima service

Altijd een geweldig mooi boeket bloemen die lang staan.

top boeket

Bloemetje voor me moeder. Ze was erg erg blij mee

Uitstekende service

Correcte communicatie, op tijd geleverd , veel complimenten gekregen over de mooie bloemen

Mijn schoon zussen waren super blij met het bloemetje

Bestelling vlot gemaakt, stipt uitgevoerd, ontvanger enthousiast!!

TOP

goede service

Op dag van afspraak

Had nog geen ervaring met topbloemen Nu weer ik wel beter goede afspraken op tijd bezorgd niets dan lof

Zeer mooie bloemen

Diverse keren al laten bezorgen door jullie

Mooie bloemen heb ik gehoord en op tijd

Goeie kwaliteit en binnen 24 uur geleverd,zeker voor herhaling vatbaar.

Wij hadden een groot boeket besteld. Voor een overleden kennis. De vrouw van deze man kreeg het boeket binnen en was erg ontroert. Prachtig was het boeket.

mooi boeket en bezorging prima

ik had 3 boeketten besteld voor 3 verschillende adressen. Ik had voor een adres het verkeerde adres ingevuld. Ik kreeg een mail dat ze niet konden bezorgen. Ik heb gebeld en bloemen werden dag erna op het goede adres bezorgd. Prima klantenservice.

Mooi boeket

Mooi boeketje, goede kwaliteit bloemen

Goede bloemen

Ik vind een goede bloemen. En blijf erg lang staan

Mooie bos bloemen en op tijd bezorgd

Mooie bos bloemen en op tijd bezorgd!

Op tijd geleverd

Goede kwaliteit bloemen