Prima verlopen

Alles naar wens

Goede communicatie na het in 1e instantie niet af kunnen leveren. En vervolgens goed opgelost.

Verrassend effect is raak !

Vond het makkelijk en werd stapsgewijs doorverwijzen . Kon op elk moment terug of stoppen .Dank

Keurig de bestelling afgehandeld

Dat het zo eenvoudig is om een bestelling te doen uit een grote keuze

Prachtig

Prachtig boeket, op tijd bezorgd.

In een zin heel goed

Makkelijk en snelle levering mooie bloemen

Prima, alles volgens afspraak

Makkelijk

Gecontroleerd goed boeket ….welaan de prijs

Snelle levering. Mooi boeket

Zie boven

Mooi boeket

Ik heb het boeket gezien dmv een toegestuurde foto om mij te bedanken. Het voldeed volledig aan de xijze voorgesteld om juliie site . Perfect goed geleverd .

Erg goede service

Erg goede service en je wordt goed op De hoogte gehouden van je bestelling! Levering was top en boeket was erg mooi! Zeker voor herhaling vatbaar!

Bloemen bestellen vanuit Frankrijk voor een gepaste levering in Nederland. Merci

Non

Prima boeket, keurige bezorging

Een goed verzorgd boeket. Snelle levering aan het juiste adres.

Op en top

Op en top van bestellen tot leveren

Boeket nagenoeg gelijk als op website.

Ik ben erg tevreden

Ging heel goed dank je el nog

ze waren er heel blij mee het was voor een ander

Topservice

Alles ging gewoon goed !

Handig en mooie, grote boeketkeuze

Bij het bestellen via de website stuitte ik op een probleem. Op de pagina waar je de bestelling invult staat ook “voucher”. Na verschillende malen invoeren van het nummer kreeg ik steeds door dat mijn kaart niet geldig was. Bijna ten einde raad, dan maar bestellen zonder kadokaart, kwam ik op de pagina waar “ invoeren kadokaart” stond. Waarom niet beide kortingen op de eerste pagina? Dat had mij veel hoofdpijn gescheeld!

Om half 2 besteld en zelfde dag om 5 uur bezorgd. Prachtig boeket

Prachtig boeket snel bezorgd

Alles liep goed.

Bestellen verliep moeizaam doordat de betaling niet lukte, lag denk ik niet aan Topbloemen. De uiteindelijke bos was mooi, maar qua prijs-kwaliteitverhouding vond ik het toch wat mager.

Beloftes nagekomen

Niks bijzonders

Netjes en goed

Prachtig boeket!

Erg mooi boeket (Liz) ontvangen en ook netjes op het tijdstip dat ik had aangegeven. Na het tegenvallende boeket van vorige bestelling nu weer tevreden.

Snelle bezorging, en goede kwaliteit

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL