Makkelijk kiezen, en de bezorging is TOP

Ruime keuze van boeketten, prima prijs, makkelijk bestellen en bezorging netjes op tijd. Dus dik tevreden

Deze club doet haar naam eer aan! Mooie bos bloemen van een goede bloemist en goed bezorgd,

Was goed

Goed geleverd

Blijde ontvangers

Alle keren de bloemen in goede staat ontvangen!

Mooi boeket op de juiste dag geleverd

Ik heb zelf de bloemen jeetje gezien maar mijn zus zegt dat ze prachtig zijn dus daar ga ik dan vanuit

Doen wat afgesproken is.

Ik vind het digitaal invullen wel tijdrovend. Begrijp dat ouderen die niet zo goed met laptop of IPad om kunnen gaan het er moeilijk mee hebben.

Laat besteld, maar evengoed op tijd bezorgd.

Prachtige bos bloemen en op korte termijn bezorgd.

De bestelde bloemen zijn altijd tot in de puntjes verzorgd.

De voorbeelden zoals die op uw site gefotografeerd zijn, zijn in het echt ook zo mooi. De bezorging is ook altijd op tijd. Chapeau!!!

Goede informatie

Heb al vele malen besteld ben over t algemeen heel tevreden met de bloemen en bezorging. Er zijn een paar keren geweest dat het minder was maar dat is afhankelijk vd bloemist die de bloemen levert.

Mooie bos bloemen helemaal top..

Goede ervaring, mooie bos bloemen.

Altijd vlugge en goede bezorging.

Snel en prima geregeld/geleverd

Het boeket, bedoelt als spontane actie naar aanleiding van gezinsuitbreiding zijn binnen 3 uur geleverd. En mooi boeket conform beschrijving en foto's.

Mooie collectie en snelle betaalbare levering

Prima service, verse bloemen.

Mooi boeket

Netjes aan huis geleverd

Mooi

Het bestellen op zich is een ingewikkelde operatie voor ouderen (85) Met behulp v kleinkind en een medewerkster is het gelukt, ik had een bloemenbon kado gekregen. Maar het boeket is prachtig (staat nu 5 dagen)

Een mooi boeket in sneltempo

Makkelijk een boeket kiezen, duidelijk over de levering, een mail wanneer er geleverd is, dus alles met elkaar een uitstekende service.

mooi boeket

Het is een mooi boeket en het werd netjes op tijd geleverd :)

geweldig

fijn dat ik het zo kon regelen. bedankt

ik vertrouw jullie

niet gezien maar ik ken jullie!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL