Kan niet beter

Ik had per ongeluk een verkeerde bezorgdatum opgegeven. Met één telefoontje werd het meteen goed opgelost.

Het was geweldig jullie bedankt dikke 10

Het was geweldig 10 met een griffel bestel volgende keer weer bij jullie

prachtig boeket

voldoet aan al onze verwachtingen

Punctueel

Eenvoudig besteld Op tijd afgeleverd Goed gecommuniceerd

Kaartje was niet volledig ingevuld dus wist de gelukkige niet van wie de bloemen kwamen maar keurig door topbloemen geholpen

Het is zo fijn, dat je zelf je berichtje/kaartje kan schrijven.

er worden prachtige boeketten geleverd.

tot nu toe steeds positieve verhalen van de ontvangers van de bloemen gekregen.

Altijd verse bloemen

Heb nu bloemen voor mijn schoondochter besteld, maar krijg ook altijd van mijn man via Topbloemen een lekker ruikend boeket geleverd. Ben zeer tevreden met de klantgerichte service en altijd mooie bloemen.

Altijd top bij topbloemen

Prima site, altijd op tijd bezorgd. Bij navraag of klachten wordt er keurig gereageerd en opgelost.

Geweldige service!

Prachtig bloemstuk en snel geleverd, nog diezelfde middag.

Prima levering van een mooie bos bloemen!

Prima levering van een mooie bos bloemen!

Heel erg blij mee

Goedemiddag We zijn heel erg blij met bloemen ze zien er heel erg goed uit goei kwaliteit en Chocolade was heelijk top service.

Mooi

Goed geregeld en fijn dat ik weet dat het bezorgd is.

Keurig verzorgd en nette afhandeling

netjes geleverd

Gewenste boeket op het juiste adres

Bestelling snel gedaan en goede levering

Spontaan last minute nog een paar bossen bloemen regelen? Dit kan bij topbloemen. Bestelling was makkelijk en de communicatie was duidelijk. Wat ook erg fijn was dat elk bos bloemen in een handig mandje werd geleverd waardoor het morsvrij door iedereen in ontvangst werd genomen en vervoert.

altijd mooie bossen

en blije ontvangers

zeer tevreden

Het werkt! Was op tijd en netjes afgeleverd!

Het werkt! Was op tijd en netjes afgeleverd!

Prima service, mooi op tijd geleverd Zeer fleurig boeket. De jarige was super enthousiast.

Mooie bos bloemen.

Op tijd bezorgd en het zijn mooie bloemen.

Geweldig!

Heel goed, online geregeld en goed uitgevoerd! Precies op het goede moment was het binnen! (toeval, maar toch).

bloemenbezorgen

was de eerste keer voor mij via jullie bloemen laten bezorgen en dat is goed gedaan

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL