Een keer per maand verstuur ik bloemen via Topbloemen.

Ik ben zeer tevreden over het werk van Topbloemen.

Altijd op tijd en n mooi boeket!

Een week van tevoren besteld en precies op tijd n mooi boeket gele erd!

Top service zelfs op het laatste moment!

Ik bestel al geruime tijd bloemen ter bezorging in Nederland en tot op heden ben ik of de ontvanger nog nooit teleurgesteld.

Prima geregeld! Als gewoonlijk.

Prima geregeld! Als gewoonlijk.

Verzorgd en correct.

Juist, mooi en snel voor een betaalbare prijs.

Mooie en degelijke bloemen en netjes bezorgd.

Zeer tevreden over de bezorging en kwaliteit.

Zeer prifessioneel

Een’mager’ afgeleverd boeket, en mijn klacht daarover, werd door jullie snel en goed afgehandeld! Dank je wel! Dat motiveert ook om de volgende keer meteen weer een bestelling bij jullie te doen.

mooie bloemen

Heel mooie bloemen .

Mooie, verse bloemen

De bestelde bos bloemen bleek er mooi uit te zien. Kleuren waren mooi en bloemen waren vers

Bloemen prima, ervaring minder

Bloemen zijn bezorgd, mooi boeket, dus op zich prima. Minder fraai vind ik dat er extra geld gevraagd wordt voor het toevoegen van een kaartje. Vervolgens wordt het gekozen ontwerp op miniscuul formaat geprint op een kaartje waar op de ene kant ook de bezorginformatie op staat, en op de andere kant een gigantisch logo van Topbloemen. Uiteindelijk werd dit kaartje dus toch al geprint en vraag ik me af waarom ik 1,50 heb moeten betalen voor een achterlijk klein opdrukje. Daarnaast geef je bloemen omdat je aan jemand denkt, en is het kaartje een belangrijk onderdeel daarvan. Topbloemen kiest er echter voor om elke ruimte vol te plakken met logos en reclame, en dat doet het geheel te kort.

Top geregeld!

Gewoon alles in orde!

Moet eerlijk zeggen het was een hele mooie bos Tulpen

Ik vind jullie top!

Ik bestel vaker bij jullie en heb alleen maar complimenten,mooie bloemen en altijd op tijd bezorgd Ik had laatst een klacht over rouwbloemen maar dat is uitstekend en snel voor me opgelost Een woord geweldig! Ik beveel het iedereen aan ,jullie zijn “top” bloemen

Mooi bouquet bloemen

Zoals het bouquet is omschreven op de website- wordt ook netjes afgeleverd!

Mooi bos en keurig op tijd

Mooie bos bloemen en keurig op de afgesproken dag.

Xxx

Uitstekende service

Na het niemand thuis vinden bij de eerste levering, werden de bloemen een tweede keer aangeboden. Top.

De bestelling was goed afgeleverd! TOP

Ik werd goed op de hoogte gehouden, nadat ik mijn bestelling geplaatst had.

UITSTEKEND.

Mooi boeket

Mooi boeket

Altijd een goede keuze, mooi en op tijd

Goede en snelle levering

Kan echter niet beoordelen of de grote van het boeket overeenkomt met het plaatje.

Mooie verse bloemen in een compacte bos.

Het was een compact bos met tulpen die in goede aarde viel bij de ontvanger.

Great service

in de middag besteld, diezelfde dag geleverd!

De ontvanger was erg enthousiast en blij met de mooie bos vrolijke bloemen.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL