Super tevreden

Na lange tijd weer eens wat besteld bij Top bloemen. In het verleden ook al eens gedaan maar dat viel toen wat tegen. Maar dit keer was het heel erg goed gegaan. Hele mooie bos bloemen gestuurd naar een nichtje en deze kwam precies volgens afspraak bij haar aan en ze vond het super mooi.

Alles super

Om 08:30 besteld en om 13:30 bezorgd prachtige bos bloemen

geweldig en werd me verteld dat het een mooi boeket was

geweldige service

?

?

Leuk

Het kaartje met de boodschap was moeilijk vindbaar in de ruiker

Prima verzorgd.

En mooi op tijd op hun jubileumdag bezorgd.

Mooi boeket, en netjes afgeverd

Alles in orde, vlot gegaan, eenvoudig om te bestellen

Altijd een mooi bod top van topbloemen

Zie boven

Mooie bloemen en op tijd geleverd

Makkelijk bestellen, wordt prima op de hoogte gehouden van de voortgang

Boeket zag er op de foto net iets mooier uit

Minder volume in de bos/minder mooi

Gode service

Goede service prijs ok

Vlotte service

Boeket in de ochtend besteld en smiddags al bezorgd , mooi vol boeket, ontvanger was er blij mee!

Onder de maat

Bestelproces is veel te omslachtig. Heel vaak foutmeldingen en geen mogelijkheid om te herstellen. Bestelorder verdwijnt na fout ook weer en is dan niet meer rechtstreeks te benaderen. Heb nog nooit zo'n verschrikkelijk bestelproces meegemaakt. Bij keuze voor Afterpay ging blijkbaar iets fout en liep het bestelproces ook weer vast. Dan maar betaald met Ideal. Vervolgens kreeg ik een bevestiging met de zin dat ik later de betaling via Afterpay zou doen. Op de factuur stond overigens wel dat ik met Ideal had betaald. Al met al een dikke onvoldoende!

Ik ben heel tevreden.

Dezelfde dag geleverd zoals gevraagd en prachtige bos bloemen.

Ging goed!

En een blije ontvanger

toppy

geweldig goede service kwaliteit

Volledig aan verwachting voldaan

Ontvanger zeer content met boeket!

Heeeel goed geholpen

Makkelijk bestellen!

Alhoewel ik de bos bloemen zelf niet gezien heb weet ik wel dat ze netjes optijd zijn geleverd. Op de site is volop keuze!!

Prima kwaliteit, vlotte website aanvraag

Een ruim aanbod, prima kwaliteit bloemen, snelle bezorging.

Topbloemen. nl is goed en betrouwbaar wat betreft de bezorging en de manier van het op de hoogte houden van de bezorging

Erg mooi en goed geholpen: verse bloemen en op tiid bezorgd!

de ontvanger lijkt mij beter dat te vrager

Altijd leuk bloemen te geven en te krijgen en een gegeven paard ziet men niet in de bek,

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL