Prachtige kerststuk

Mijn bestelling met specifieke vraag naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Vlot gegaan.

Mooi boeket en goed op tijd bezorgd.

een klein misverstand , aub het liefst een vaste bij ons bekende bloemist in het vervolg

Snel geleverd en goed gecommuniceerd.

Ruime keuze, snelle levering en duidelijk gecommuniceerd.

Superservice, perfect!

Ik had vanuit het buitenland de mogelijkheid tot bezorging op dezelfde dag als de bestelling geplaatst werd, supersnelle service & prachtige bloemen!

Is goed

Is goed privé en zakelijk

Super service en prachtig boeket

Mooi boeket, echt volgens het plaatje getoond op de topbloemen.nl site. Enigste minpuntje is dat je voor een kaartje extra moet betalen.

Makkelijk, mooi en prima verzorgd.

Af en toe bestel Ik een bloemetje via Topbloemen omdat degene waarvoor het boeket bestemd is er weg woont. Het wordt altijd mooi verzorgd en op tijd afgeleverd. Een aanrader.

Heel snel

De bloemen waren heel mooi,mijne schoonmoeder was zo blij mee. Goed optijd gelevered. Bedankt.

Volgens verwachting.

Boeket exact zoals omschreven. Foto gezien van de ontvanger. Bezorgd op afgesproken tijd!

Mooi boeket en vlot bezorgd

Mijn vroegere buurman kwam na bijna drie weken ziekenhuis voor een plotselinge hartoperatie weer thuis. Zodoende een kerstboeket uitgekozen, zodat hun huis na al het ziekenhuisbezoek in kerstsfeer kwam. Werd zeer gewaardeerd, zowel door hemzelf als door zijn vrouw. Later realiseerde ik me dat ik nog ene kortingsbon had van een ontvangen boeket, vergeten in te zetten.

prima geregeld

al diverse keren gebruik gemaakt van Topbloemen, goed verzorgd

uitstekend

Uitstekende service

Alles is conform afspraak goed verlopen

Topbloemen leveringen verlopen zoals ze hebben beloofd.

Super geregeld

Ik was een verjaardag vergeten en binnen 2 uur waren de bloemen geleverd. Super toch

Geen bezorging gelukt, wel goed opgelost

De bezorging die we hadden besteld voor de 45-jarig jubileum trouwdag van mijn ouders is nooit bezorgd die vrijdag. We hadden een groot boeket voor ze, met chocolade en een fles wijn maar om 18;30 savonds nog altijd niks hij hen afgeleverd. Ik ben gaan bellen met topbloemen en ze konden zien dat de bestelling geplaatst was, en betaald was, en dat hij bezorgd zou worden alleen de order was nooit bij een bloemist aangekomen. Vandaar ook geen levering die dag helaas tot onze teleurstelling. De bestelling is alsnog doorgezet en een dag later bij mijn ouders afgegeven.

Mooie bloemen

Ik bestel regelmatig,zeer tevreden.Bij een korting wat toevallig niet op mijn bliemen was,krijg ik toch 7.50 korting bij volgende bestelling

Mooie bos bloemen

Goede prijs/ kwaliteit. Vriendelijke bezorger.

Met recht top bloemen

Mooi boeket, prijs kwaliteit prima ! Op tijd Thuisbezorgd !

Helemaal geweldig !!

Keurig en netjes afgehandeld !!

Al weer goed

Mooi boeket werd keurig op tijd geleverd, waarna ik direct een afleverings bevestiging per mail ontving.

Alles goed verlopen

Bestelling plaatsen gaat gemakkelijk en je wordt daarna ook op de hoogte gehouden wat de staat van de bestelling is en dat het is afgeleverd. Is erg netjes geregeld allemaal.

Bestel regelmatig, dus…….

60 Noorderdreef