Volgens afspraak

Op tijd geleverd en een mooie bos bloemen.

Al diverse ervaringen opgedaan

Bezorging is correct maar vooral de kwaliteit van de bloemen zijn erg goed. De meeste bleven minsten anderhalve week goed.

Altijd goed

Bloemen zijn net als de bezorging oke!

Mooie bloemen, op tijd en netjes bezorgd.

Snel goed mooie bloemen

Tevreden met de kwaliteit vd bloemen.

Mooie, verse boeketten Didier goed overeen komen met war er geadverteerd wordt.

Topbloemen maakt de naam waar

Zie boven

Fijn dat je steeds op de hoogte wordt gehouden

Fijn dat ik steeds op de hoogte werd gehouden. De persoon die de bloemen ontving, stuurde een bericht met bedankt voor de mooie bloemen. Dus iedereen blij.

goede service

snel en goede service vriendelijke bezorging

Prima zoals altijd!

Altijd een succes.

Snel en goed geleverd

Echt een mooi boeket

echte topbloemen

men kan rekenen op jullie,dat vindt ik fijn, de dag zelf is èèn prioriteit,bedankt tot èèn volgende keer,je kan op mij rekenen, Diane

Boeket mooi, tijdig geleverd.

Ik had Topbloemen zelf een boeket laten kiezen. Het boeket zelf was mooi, als ook de presentatie. De persoon was niet aanwezig maar Topbloemen had me verwittigd, een kaartje in de brievenbus gelegd en de bloemen bij de buur geleverd. Alles prima in orde.

Op tijd bezorgd maar niet helemaal volgens beschrijving

Boeket zag er netjes uit, maar de beloofde proteus miste (en daar had ik hem nu net op geselecteerd)... Extra opmerking: Na deze beoordeling heeft topbloemen netjes contact opgenomen en een kortingsbon voor de volgende bestelling gegeven.

Lastig en Oké

Vind het lastig, wil geen account en dan valt het niet mee om een bestelling te plaatsen . Wanneer het dan lukt , gaat ie prima Prima communicatie , omdat er achteraf niet geleverd kon worden en het helaas pas volgende dag kon …

Was de eerste keer dat ik bloemen online bestelde , ik was er wel bekend mee , op mijn werk wordt er ook regelmatig bloemen besteld via Topbloemen

Snelle en top service!

Ik bestel altijd via Topbloemen en alleen maar liefde voor dat bedrijf! Snelle levering en fijne service, top top top.

Makkelijk om zo bloemen te bestellen en laten bezorgen

Ik ben zeer tevreden hoe ik geholpen ben. Als het nodig is blijf ik bij topbloemen bestellen. Groeten, Paulien

Goéd

De ontvangener hééft een foto gestuurd.

Super en snel

Heel gemakkelijk een prachtige bos bloemen laten bezorgen.

Makkelijk te bestellen. Overzichtelijke site met veel keuze.

Goede communicatie en een mooi vers boeket!

Zeer goede service!

Toppie service