Netjes bezorgd

Positieve reacties van de personen aan wie wij de bloemen hebben geschonken. Zeer tevreden. Goede bezorging en netjes verpakt.

Teleurstelling (opnieuw)

Vorige boeket dat geleverd werd bij iemand anders was niet het boeket wat er besteld was. Deze keer werd het kaartje er niet bij geleverd, waar wel voor betaald moest worden. Door de e-card werden wij bedankt en hebben we contact met haar opgenomen om te zeggen dat het van ons af kwam. Het gaat om een mevrouw van 88!!!

Snel en keurig afgeleverd

Snel en keurig afgeleverd

Geen bericht bloemen bij buren

Ik heb een bos bloemen laten bezorgen. De ontvangster was op dat moment niet thuis. Ik kreeg een mail dat de bos bij de buren was bezorgd en dat er een briefje bij de ontvangster in de bus was gedaan. De ontvangster heeft echter nooit een briefje gehad! Het is dat ik erover begon, anders had ze het nooit geweten! Volgende keer denk ik nog wel een keer na om hier een bos te bestellen! Bijna € 30 weggegooid!!

prachtig!!

bestellen gaat makkelijk en snel

Toppie .....

Makkelijk te bestellen...en goede kwaliteit bloemen....en levering ook super....Aanrader!!!!

Heel tevreden! Top!

Bestelling en berichtgeving zijn super duidelijk. Ook de bloemen precies goed.

De ontvanger was dolblij met het mooie boeket!!

Meerdere keren iets laten bezorgen. Zeer tevreden

Volgens de ontvanger een heel mooie plant en prima verzorgd ook wat betreft de bezorging. Zeer tevreden.

Prima service hoor super goed geregeld

Goed hoor

Top top top

Het boeket zag er prachtig uit.

Super bloemen en keurig op tijd bezorgd!!!

Ik ben zeer tevreden.

snel en makkelijk

perfect

Oke

Altijd TOP!!!

Altijd tevreden

Snel en netjes afgeleverd.

Altijd mooie bossen bloemen, die lang staan. Echt een aanrader

Altijd mooie bossen, aanrader

Makkelijk besteld en prima bezorgd!

Mooi boeket!

Prima geregeld

Alles naar wens afgehandeld.

Zoals eerder is de bestelling alsook de bezorging prima gegaan. Mooi vers boeket en vriendelijke bezorging. Echt TOP!!

Prima .website.goede service

Een aanrader.