Altijd goed

Prima bezoerging

Bestelling werdt prima bezorgd en bloemen waren vsn uitstekende kwaliteit

Levering volgens verwachting

Avond ervoor nog snel een bestelling geplaatst, volgende dag al bezorgd. Erg fijne en goede service!

Tegenvallende bos

Service prima, bos bloemen viel mij tegen. Combi niet mooi en ook niet als besteld. Verder ok

Mijn beste vriendin was jarig, en omdat ik helaas langer moest werken had ik nog snel even een bloemetje besteld. Ze has op haar deur een papiertje geplakt dat iedereen langs achter kon komen. De bezorgen belde toch aan met de grap ik ben niet uitgenodigd he! Dus al de visite vond het super grappig en iedereen heeft de bloemen gezien. Dat is nog eens top service.

Prima en vlot geregeld. Mooi boeket afgeleverd.

Mooi boeket afgeleverd.

Altijd tevrede.

Goeie bezorging verse bloemen.

Geen ervaring

Betrouwbaar bedrijf

Boeken bloemen besteld te gelegenheid van de verjaardag van mijn schoonzus. Deze werd in goede orde ontvangen en ze vondt het boeket heel mooi. Dus dik tevreden, lk over de in goede orde verlopen bestelling zij over de bloemen.

Prima geregeld

Een bestelling plaatsen is uiterst eenvoudig en duidelijk. Volgende keer bestel.ik zeker weer via topbloemen

Super mooi boeket

Prachtig boeket goede kwaliteit verse bloemen . Mooi op tijd geleverd

mooi boeket

mooi boeket qua kleuren

Helemaal geweldig!!

Snelle bezorging, nog dezelfde dag.

aanrader

Het bestelde boeket zag er prima uit en is op tijd geleverd. Een dankbare ontvanger appte ons met foto

Prima, mooie bos

Vindt het een goed en prettig site houd je goed op de hoogte en een mooi bos bloemen geleverd.Dank je wel

Mijn zoon was blij met het geleverde boeket, het zag er ook prima uit, tijdstip was goed dus heel tevreden

Zeer goede service super mooie boeketten.

Fijn om hier bloemen te bestellen, altijd goed mooie bloemen snelle bestelling die goed en netjes met zorg afgeleverd wordt.

Mooie boeket

Mooi in zijn eenvoud, mijn vrouw was er erg blij mee.

Top die gladiolen met vaas

Mooi op tijd bezorgd. Zag er prima uit.

Geweldige service

Mooi boeket bloemen besteld. Goeie service, ontvanger was niet thuis maar ik kreeg daar netjes bericht van en ook waar ze afgeleverd waren, super blij mee.

Fantastisch. Snel en goed.

Dezelfde dag bezorgd, top!

Sjit! Vergeten iets te bestellen voor vandaag! Wie bezorgd er op de dag zelf? Hmmm niet zoveel. He, kijk: Topbloemen.nl! Klik, klik, klik. Complimenten! Binnen een paar uur bezorgd en goede kwaliteit bloemen! Heel blij mee! Zeker voor herhaling vatbaar.

Mooi boeket

Mooi boeket. Netjes een mail ontvangen bij welke buren het is afgegeven. Zeer tevreden.

Alles volgens afspraak en mooi boeket !

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ