Ik weet het niet

De bloemen zijn bij de buren bezorgd. Ik heb niets gehoord van het gezin aan wie ik de bloemen stuurde.

Prachtig boeket

Als altijd: prachtig boeket, op tijd bezorgd, bloemen blijven lang mooi.

Super service

Betrouwbare, tijdige en snelle levering van de bloemen. Tevens de informatie verstrekking omtrent de levering was super.

Mooi boeket, netjes bezorgd, zorgeloos een bloemetje versturen!

Ik bestel hier wel vaker, mooie boeketten, makkelijk besteld, netjes afgeleverd, een hele fijne manier om iemand te verassen.

Makkelijk besteld en keurig bezorgd.

Bestellen gaat erg makkelijk. Bezorging keurig in orde

Tip zoals gewoonlijk!!

Top zoals gewoonlijk!!

Correcte afhandeling ook na wijziging doorgeven

Zeer goede kwaliteit en service uitstekend fijn optijd geleverd.

Mooi boeket, na bestelling op za morgen, vlotte bezorging op zaterdagmiddag

Een volgende keer weer.

Ik mij bestelling niet binnen welke aders heb jullie bezorg

Niet tevreden jullie heb verkeer adres in leveren. En jullie weet dat verkeer aders is.en jullie heb mij niet gebel.als jullie wil co tacht bel mij maar 0613962289

Ben zeer tevreden .TOP.

Heb gehoord waren prachtige bloemen.

Super.

Fijne ervaring met jullie .mooie boeketten

Prachtig vers zeer tevreden!

Betrouwbaar

Het gaat altijd goed de bestelling via Topbloemen, mooi boeket bloemen en oprijd bezorgd.

Mooie bos

Middel maat besteld en wat een mooie bos weer! Bestel altijd bloemen via jullie en iedereen is er tot nu toe zeer tevreden, top!

mooie bos en prima service!

op de dag zelf een mooie bos laten bezorgen die ook nog eens heel mooi is

In een woord super

Het is me zo goed bevallen dat ik nog een bosje bloemen ga versturen.

Voor de 2 keer niet gekregen wat er besteld is

Nu voor de tweede keer bij topbloemen een prachtige bos bloemen besteld... Althans dat dacht ik. Eerste boeket leek niet eens op wat was besteld. Tweede boeket was veelste klein. En ook niet wat er was besteld.

Schitterend vers boeket gekocht

Via Topbloemen heb ik een boeket besteld , zij komen de afspraak na en leveren een schitterend vers boeket af, chapeau

Gewoon top

Makkelijk gegaan met bestellen je krijgt een mail dat het geleverd is gewoon top echt een aanrader

Een mooi boeket en op tijd bezorgd

Eenvoudig te bestellen en uit ervaring altijd uitstekende kwaliteit

Doet wat beloofd werd

Hwt bestelproces was helder en overzichtelijk. Conform de afspraken werd er afgeleverd en ik ben adequaat op de hoogte gehouden.

op tijd en goede kwaliteit

vooral de emails waarbij ik op de hoogte gehouden wordt van de verzorging is erg prettiger, veel beter dan een code die je zelf op een website moet volgen.

Super mooie bos

Super mooie bos bloen , netjes op tijd bezorgd.

TOP!

Mooie bos bloemen volgens afbeelding en op tijd bezorgd.

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ