Makkelijk en eenvoudig!

Als je bos bloemen geven voor elke situatie die bij jou pas, Topbloemen is een goede keuze. Ze hebben veel soorten bossen die echt mooi zijn. Levering kunt u dezelfde dag ook! Top!

Mooie verse bos

Mooie bloemen en vlot geleverd

Goede ervaring

Super geweldig

Goede afhandeling en het bos bloemen zag er top uit

Gedaan wat is beloofd

Bestelproces verloopt moeiteloos. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status, Wel nog een tip/advies: het zou fijn zijn als het kaartje niet te lezen is door buren als bloem daar afgegeven moeten worden. Inhoud is niet altijd bestemd voor anderen. Misschien is het mogelijk om kaartje dicht te plakken.

uitstekend en betrouwbaar

uitstekend en betrouwbaar

Was naar tevredenheid

Topbloemen , Top!

Topbloemen, Top!

Gewoon top

De plant die ik wou bestellen was helaas niet voorradig. Ik werd gebeld dat ik een andere plant mocht uitkiezen. Deze werd ook gewoon op het gekozen tijdstip geleverd.

Makkelijk om te bestellen en volgens afspraak bezorgd.

website duidelijk en netjes

De website is duidelijk en netjes. Snelle terugkoppeling bij bezorging

Twee keer gebruik gemaakt van jullie service. En ik ben tevreden over jullie site en noeketten

Altijd goed

Nog met geen één bestelling problemen gehad. Top

Duidelijke bestel site, gekozen boeket op tijd en conform spec geleverd!

Zie hierboven!

Lijkt niet op de bos die ik gekozen heb!!

Bezorging was perfect om daar even mee te beginnen!! Dus hiervoor 5 sterren. Maar de bolbloemen leek in de verste verte niet op de bos die ik heb uitgekozen online dit was een leuke hippe bos maar er werd een bejaarden bos bloemen bezorgd..

Top zoals altijd

De bloemen waren voor mijn zuster en die was heel blij voor weer z,n mooie bosbloemen Dank jullie wel

Gewoon Top!

Helemaal top, Niks op aan te merken!

Zeer tevredenheid

Toppie

Op tijd bezorgd.

Goede service.

Goede service!! Zeker als er iets is met de levering.

Topploegen bied goede service. Als er iets is met de geleverde bloemen of ontbreken van kaartje enz. Altijd goede reacties. Telefoontje of mail met oplossing.

Keurig en op tijd bezorgd

Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling van mijn bestelling van de bloemen keurig verzorgd.

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ