Goede informatie en goede kwaliteit bloemen!
Beste Arry, Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat goed om te lezen! Wij zullen de complimenten uiteraard doorgeven aan de bloemist. Nogmaals bedankt en wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
boeket zag er zoals altijd mooi uit en de bezorging was op tijd
Beste J.H. Westland, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Alle mensen die van ons een boeket via Topbloemen ontvangen hebben, zijn erg blij. De boeketten zijn van goede kwaliteit en erg mooi. Het bestellen via de mail is erg handig en makkelijk om te doen.
Beste Jacqueline, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Prima organisatie. Alles verliep zoals verwacht en de bloemen waren zoals op de foto. Mooie bos.
Beste Erik, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Om 10:00 besteld en om 13:00 geleverd, top service!
Beste Linus, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
De bos bloemen was erg mooi, leuke combinatie met de fles wijn
Beste J. de Vos-Lindeman, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De bloemen moesten op een vakantiepark afgeleverd worden. Dat was geen probleem. Ik vond het erg leuk dat de ontvanger via Topbloemen een bedankje kon sturen.
Beste Jose, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
word op tijd bezorgd men hoeft niet ongerust te zijn dat het boeket verkeerd word bezorg krijgt anwoord wanneer het gebracht is
Beste H. de Boer, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ontvanger was tevreden
Beste MJD Tigchelaar, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Goede kwaliteit bloemen. Boeketten prachtig.. Prima service. Wordt netjes op de hoogte gehouden van verloop van bestelling. Krijgt netjes bericht wanneer de bloemen zijn bezorgd. Kortom super.
Beste M. H. Looijenga, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Wordt op tijd bezorgd en na bezorging krijg je mail dat het bezorgd is.
Beste René, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik ontving een foto van de bloemen. Ze zijn erg mooi. Bedankt
Beste Sylvia, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mijn ervaring is uitstekend altijd optijd geleverd en de bloemen zien er ook goed uit.
Beste Oermila, Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat goed om te lezen! Wij zullen de complimenten uiteraard doorgeven aan de bloemist. Nogmaals bedankt en wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Het was prima en op tijd bezorgd.
Beste Ronke, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
- bos te klein - versheid bloemen matig
Beste Gerrit, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
De bloemen zijn keurig op de goede datum afgeleverd!
Beste W. Riemslag, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooi boeket en prima op tijd afgeleverd
Beste Pien, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
mooi op tijd en heel goed geregeld
Beste G. Verlooij, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Zie boven
Beste E.H. Mooij-Ehrnreich, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Prima boeket
Beste Win, Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat goed om te lezen! Wij zullen de complimenten uiteraard doorgeven aan de bloemist. Nogmaals bedankt en wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
bloemen zelf niet gezien
Beste Lucy, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooi boeket en zag er vers en fris uit
Beste Wilbert, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Kwaliteit bloemen: goed
Beste W, van Roekel, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Zoveelste keer heel snel een mooie bloemen bij onze vrienden bezorgd! Hartelijk dank!
Beste Familie Kingma, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Zie de vorige zin.
Beste K. Parbhati Singh, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
6 Thailandlaan
Aalsmeer 1432 DJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.