snel en goed !!!!

geen klachten

Netjes op tijd bezorgd en de jarige was heel tevreden

Keurig verzorgd en mooi op tijd

Gebruiksvriendelijke web site, boeket keurig verzorgd en op tijd bezorgd

Perfect op tijd bezorgd, het is een prachtig boeket!

Boeket is door ontvanger als prachtig beoordeeld!

Alles keurig op tijd en netjes bezorgd.

Zeer tevreden!

Makkelijk in uitzoeken en bestellen, kaartje met tekst zoals ik dat graag wil. Snelle verwerking en volgens afspraak geleverd. Fijne communicatie gedurende het hele proces. Hele fijne manier om iemand te verrassen of wat troost te bezorgen.

Het boeket kon niet worden afgeleverd omdat de ontvanger niet thuis was. Gelukkig is de moeite genomen om het nog een keer aan te bieden. Ontvanger erg blij met het boeket waar ik een foto van kreeg. Inderdaad een prachtig boeket!

Heel goede service

Had n boeketje besteld waar expliciet een bepaald takje in zou zitten. En uitgerekend die miste. Terwijl de rest er prima uitzag (want ik kreeg n foto van mijn vriendin ) Werd daarvoor schadeloos gesteld met een bon voor een volgende keer. Keurige service. Heb al vaker besteld bij topbloemen. Altijd heel tevreden. Dus die volgende keer komt er wel.

Zoals altijd,zeer tevreden.Bestel altijd bloemen via topbloemen.

Fijne communicatie over de stand van zaken.

Mijn vragen verder op tijd beantwoord op de juiste manier.

Toppie

Op en Top verzorgd Ik ben heel tevreden Gr Kitty

Mooie bloemen en al inde ochtend bezorgd!

Genoeg keuze en ook in grootte van de boeketten. Leuk dat er een kortingsbon bij zit voor een bestelling.

Het werkt prima en uit eigen ervaring zijn de bloemen perfect

De site is prima en uit eigen ervaring weet ik dat de bloemen perfect zijn

goede service

we kregen te horen van de ontvanger dat het een prachtig boeket was.

Geweldig!

Mijn oma was erg verrast en was erg blij met de mooie bos bloemen ! Hartelijk dank. Met vriendelijke groeten,

Het justin huisnummer niet goed afgegeven 106 moest het zijn niet 108

Weer goed verzorgd de bloemen

Boeket was op tijd bij de afzender

Positief.

Het bestelde boeket zag er uitermate beroerd uit, waardoor ik dezelfde dag nog reageerde. Er werden meteen excuses aangeboden en er werd toegezegd dat er de volgende dag een nieuw boeket zou worden afgeleverd. Dat gebeurde ook en zag er perfect zijn. Jammer van die eerste miskleun, volgens mij hoort een bloemist die zo ernstig in de fout gaat, nooit meer voor Topbloemen te werken. Maar heel fijn, dat het zo snel en ook heel goed is opgelost! Klasse!

Sehr gut

Vielen Dank für den tollen Service. Es hat alles super geklappt und die Überraschung ist sehr gut gelungen. Ob wohl die Aufgabe nicht so einfach war. Sehr empfehlenswert

Geen complete bestelling

Bij mijn bestelling zou een kaartje moeten met een persoonlijke boodschap. Deze zat er dus niet bij en de onvanger wist dus ook van wie deze bestelling dus was. Erg slordig terwijl je er wel voor betaald. Voor de rest was het goed.

Prima bos bloemen op tijd bezorgd

Gemakkelijke manier van bestellen

snelle, aedquate procerue van betellen en ook van levering

snelle, aedquate procerue van betellen en ook van levering van prachtige bloemen

Prachtig boeket, afgeleverd zoals afgesproken

Idem

Volgende dag bezorgd zoals afgesproken, ontvanger blij.

was prima verzorgd

het boeket zag er keurig uit

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ