Uitstekend service.Vanuit Philippines besteld voor verzending in Nederland

Prachtige schaal met bloemen de ontvangster was erg verrast

Mijn ervaring en waarom ik graag bij jullie bestel is een goed product, de bestelling is keurig op tijd maar ook de NAZORG vind ik uitstekend.

Mooi op tijd geleverd

Bloemen waren rond 10 uur in de morgen bezorgd.

De 2 laatste keren was alles via de mail voor mij goed en duidelijk

Jammer, dat ik u thans nog niet kan vertellen of de ontvangers van de boeketten enthousiast zijn van de boeketten, die ik via u heb laten verzorgen.

Heb al vaak boeketten besteld en het zijn altijd prachtige boeketten die lang staan. Wordt altijd keurig op de afgesproken dag bezorgd. Heb 1x een boeket gehad wat anders was dan het bestelde boeket en dat werd gelijk keurig opgelost. Kortom een aanrader

Geweldig top

Besteld en bezorgt binnen een paar uur!

Bloemen bestelt van mijn vader voor mijn moeder. Het was de Lexie medium. Zag het later op de foto, prachtig! Van bestellen tot bezorgen minder dan drie uur.

Perfect afgehandeld

Weer eens een bestelling gedaan en ook weer goed geregeld. SUPER

Erg goed

De boeketten zijn altijd van goede kwaliteit, en als er iets mis gaat wordt het adequaat opgelost, lof aan het serviceteam

Tevreden

Boeket was mooi en correct afgeleverd

Prima boeket

Boeket is op tijd geleverd en zag er goed uit. Wel een behoorlijke prijs.

Ik ben tevreden dit keer

Maar ik kan niet makkelijk twee cadeaubon code gebruiken of code te veranderen. Wel gevraagd en en antwoord gekregen.

Vlotte bezorging, fraai boeket

Zeer mooi boeket op tijd bezorgd

Was snel en mooie bos bloemen

Was volgens afspraak dus tevreden.

Helemaal top

Echt helemaal top. De bloemen zijn door de bezorger netjes 5 hoog afgeven bij mijn schoonmoeder in het ziekenhuis… echt super!!!

Tof.

Erg leuk!! Heb het kado gegeven aan mijn dochter. Dat zij geslaagd is voor haar diploma. Zij vond het geweldig.

Snelle levering, mooi boeket

Prima zeer tevreden

Mooi boeket

Mooi verse bloemen

fantaastisch

Fantastisch goede service wordt goed op de hoogte gehouden

Op tijd bezorgd. Voor het geld een prachtige bos bloemen. Keurig verzorgd.

Niet volledig volgens bestelling geleverd.

Bij de bloemen zat geen kaartje wat wel bij de bestelling was aangegeven en waarvoor wel betaald is. De bloemen waren voor oudere mensen die ziek en gekneusd zijn en door het ontbrekende kaartje niet wisten waar de bloemen vandaan kwamen.

Slecht

Echt een enorm klein bosje bloemen voor zo veel geld, waardeloos.

Superrrr

Superrrr mooie bos bloemen goede service Helemaal toppie ga zeker meer gebruik van maken

Keurig op tijd gebracht

Klant zeer tevreden met het mooieBoeket

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ