Prachtige boeketten

Een prachtige schaal met witte bloemen. Op tijd bezorgd en even zo mooi als afgebeeld. Prima kwaliteit en een mooie prijs. Volgende keer weer hier bestellen.

Mooie bos en op tijd bezorgd

Geweldig makkelijke service

Erg mooie bloemen de volgende dag al bezorgd

Mooie bos bloemen

Mooie bloemen, snel besteld en geleverd. Wel een beetje duur

Vlotte levering en goede service

Top service!!

Mooie boeketten en snelle levering!!

Dezelfde dag nog geleverd

Prachtige bos bloemen

Er komt vast een tweede keer!

Voor de eerste keer gebruik van gemaakt. Het ging gemakkelijk.Het boeket was voor mijn zus.zij heeft mij heel enthousiast gebeld dat het zo prachtig was.Haar verjaardag bezoek reageerden ook zo.

Bloem te weinig

Ik had 22 rozen besteld voor mijn vriendin, omdat ze 22 jaar werd krijg ik er maar 21. Beetje jammer.

Mooie site met mooie boeketten

De grote keuze uit de boeketten maakt het niet makkelijk om te kiezen. We zijn dik tevreden hoe alles verlopen is. Qua bestelling en bezorging en je op de hoogte brengen hoe het is gegaan met bezorgen.

Altijd goede service mooie boeketten

Ik ben heel tevreden

De bloemen worden altijd keurig verzorgd afgeleverd en daarbij vind ik het prettig dat ik geïnformeerd word dat er aan gewerkt word

Kleine bos voor prijs

Ik bestel wel vaker bij Topbloemen, en altijd tevreden, maar nu was het een erg kleine bos in tegenstelling tot eerder. De prijs-kwaliteit klopte nu niet helaas. Misschien doordat ik een kortingscode had gebruikt? Zonde.

Geweldige bos bloemen

Mijn ervaring is, dat de bloemen altijd vers en mooi zijn.

goed verzorgd mooi bouquet

mooi bouquet maar objectief gezien te laat bezorgd. het was voor een verjaardag en het werd pas om 18.00 uur bezorgd. ik begrijp het en neem het u niet kwalijk, maar ik heb er van geleerd. bij een volgende bestelling voor een evenement, moet ik de bezorging dateren een dag voor het evenement.

goede kwaliteit en keurig bezorgd.

Duidelijke website, eenvoudig te bestellen.

Fantastisch boeket

Ik ontving een foto van de ontvangers van het bezorgde boeket, het was een prachtig plukboeket, precies zoals ik had verwacht en op de foto was weergegeven. Dit is bij andere websites weleens anders geweest! Helemaal tevreden.

Snel en mooi assortiment

Zag eruit zoals ik gezien had op site

Eenvoudig te bestellen en snelle levering

Ruime keuze uit mooie boeketten

Love it

I order always from dubai for my friends and love the quality Insta: Ken_doll_dubaiii

Bezorging altijd goed! Bericht dat het bezorgd gaat worden en een berichtje dat het afgeleverd is!

Super de verjaardag van me oma ontbreekt als ze geen mooi boeket haf

Het was een prachtige groot boeket me oma was er erg blij mee. De wijn denk ik ook wel. Super bedankt

Veel te duur!

Ik heb de afgeleverde bos gezien. Op de markt koop je die voor een derde van de prijs. De bijgeleverde vaas kan dat niet goed maken. Raar dat ik een verzoek krijg om mijn beoordeling aan te passen. Daar is geen enkele reden voor.

Niet afgeleverd!

Erg slecht. Na drie dagen is de bos bloemen nog steeds niet afgeleverd, terwijl de ontvanger 3 dagen aan een stuk thuis was. En dat terwijl ik een van de duurdere bossen geselecteerd had. Nu ga ik zelf een fatsoenlijke bos bij haar afleveren want op de service van Topbloemen kan ik totaal niet rekenen.

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ