Snelle actie, snel een blij resultaat.
Altijd goede ervaring met topbloemen gehad en prettig geholpen door klantenservice
Beste A, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Revue originale
Altijd goede ervaring met topbloemen gehad maar vond het boeket deze keer tegenvallen . Ligt niet aan topbloemen maar aan bloemist
Prima service.
mooie bos zoals op de foto
Uitstekende service! Alles loopt gesmeerd en de bloemen zijn prachtig.
Mooi bloemstuk in de vorm van een hart in doos. Op de opgegeven tijd afgeleverd, prima service. Ga zo door!
Alles klopt bij Topbloemen; makkelijk bestellen en heerlijk iemand blij maken!
Een goed boeket wat overeen komt met de foto. De rozen staan nu, na een week, er nog steeds goed bij. Prima kwaliteit!
Mooi op tijd , prachtige kleurencombinatie. Verse bloemen.
Oké ✅
mooi op de dag bezorgd
Mijn ervaring zeer heel positief, alleen met de beide laatste keren had ik moeite met de website, waardoor ik een bestelling nogmaals moest gaan intikken en plaatsen.
De afwerking van mijn bestelling is correct en snel uitgevoerd. Zelf heb ik het boeket niet gezien, maar de ontvangster was enthousiast erover. Dus, Topbloemen, ga zo door!
Ruime keuze
Topbloemen.nl is niet echt goedkoop maar kwalitatief qua bloemen en service zeker het geld waard. Kwaliteit staat bovenaan!!!
Ik had een klacht Maar die is door Topbloemen meteen opgelost Ik kon kiezen voucher of nieuwe bloemen sturen Heb voor het laatste gekozen. Ik ben er heel blij mee Topservice Corrie van zelst
Beste Corrie, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Revue originale
Ik heb een klacht de bloemen die u stuurde Pioenrozen zijn geen van alle mooi opengegAan en staan erg treurig in de vaas Het is voor mij niet prettig om te horen van degene die ik ze gestuurd heb. En het was toch niet dat het heel goedkoop was. Corrie van Zelst
Snel en gemakkelijk
Dezelfde dag bezorgd, heel erg fijn. Ik had een "klein" boeket besteld voor mijn moeder en deze was alsnog enorm groot en mooi en werd netjes aangeleverd op hun adres. Super!
Al jaren verras ik vrienden en kennissen in binnen- en buitenland met Topbloemen. Altijd worden de bestellingen perfect uitgevoerd, op tijd bijv. en krijg ik enthousiaste bedankjes! Jullie zijn terecht TOP!
De beste online bloemen!! Goede service! Top
De bloemen waren mooi en zijn op tijd ontvangen door de ontvangende partij die hier erg blij mee was.
Van de ontvanger gehoord: Prachtig boeket, zeer vers en keurige aflevering.
Er zaten op de foto andere bloemen in de bos dan wat geleverd werd. Dit vonden we jammer Tot onze. Verrassing kregen we van top bloemen een tegoedbon, terwijl ik ook had geschreven dat de bos anders was, maar ook mooi. Super!
Beste Vreugdenhil, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Revue originale
Kom eerst niet geleverd worden ivm onbekend adres (nieuwbouw wijk) Toch nog dezelfde avond geleverd na uitlegging. Super bedankt
Ben zeer tevreden, en degene voor wie de boeketten waren ook. Ga zo door
6 Thailandlaan
Aalsmeer 1432 DJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.