Laden reviews...
1 188 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Dans l ensemble, les avis sont mitigés mais globalement positifs. Beaucoup de clients louent la qualité des bouquets et la livraison fiable lorsque tout se passe bien. Certains témoignages soulignent des problèmes de timing, de cartes manquantes ou de coûts supplémentaires. Dans l ensemble, la satisfaction est plus élevée lorsque les attentes sont comblées et le service est fluide.
Prima Voor herhaling vatbaar
Manon van der Heide
Zaandam
Mooie bos bloemen, ik had er iets meer van verwacht qua grootte, maar wel goede keuze van de bloemen.
Piet Sauer
Goirle
Alleen jammer dat jullie niet op de afgesproken tijd deden leveren.Ik had gevraagd of het boeket voor 11:30 kon worden bezorgd.Dat was helaas niet gelukt.Normaal zijn jullie ook vroeg , maar nu niet.
Marc Vanhommerig
Heerlen
Prachtige bos zonnebloemen
M kox
Hoogerheide
De bloemen houden 14 dagen
R.Janssen-Scheeren
Klimmen
In de ochtend bloemen besteld en 5 uur later waren ze al bezorgd. Topservice!
Patricia Sebok
Ridderkerk
Snelle bezorging en goede kwaliteit
Han de Beer
Eindhoven
Bezorging prima op tijd Kwaliteit goed Ontvangers tevreden
machteld cambridge
De Meern
Mooi boeket en op tijd bezorgd. Mijn dochter was blij verrast!!
Elisabeth Koolen- de Graaf
Hilversum
Aan het bovenstaande behoef iknaar mijn mening niets toe te voegnen. Met vriendelijke groeten, geurt Gijssen
Geurt Gijssen
Nijmegen
Ik heb zaterdagochtend een bestelling geplaatst en binnen een paar uur kreeg ik van de geadresseerde de bevestiging dat het binnen is.
Hans Winter
Grubbenvorst
Boeket is goed ontvangen
Anja Hut
Peize
We doen dit vaker en het is altijd TOP
Herman Boek
Harderwijk
De avond voor de gewenste datum op zo'n eenvoudige manier een boeket kunnen bestellen is fantastisch. Het zag er prachtig uit, vers, kleurrijk. Ook de berichtgeving van bestelling t/m aflevering is goed en snel.
Debbie Nieuwenhuis
Velserbroek
Geheel op afspraak en op tijd. Wordt uitstekend op de hoogte gehouden over de route van aflevering bestelling
Bob Elzerman
De Bult
Keurig bericht waar boeket bezorgd was vanwege niet thuis ontvanger
F.W. Deijs
Elburg
Goede service. Goede kwaliteit bloemen. Gewoon top! Naamwaardig.
Christie Wage
Hooghalen
Helaas zijn de pioenrozen in het door mij bestelde boeket niet uitgekomen. Het is jammer dat de bloemen van het boeket van in totaal ongeveer 27 euro niettot bloei komen.
Beveelt niet aan
inez Koolman
Muntendam
Beste inez ,
Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket.
Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing.
Excuses voor het ontstane ongemak.
Met vriendelijke groet,
Team Topbloemen.nl
Mooie bos, ze staan er nog schitterend bij, de bezorger zette ze voor mij zelfs binnen op tafel. Ik loop nl met krukken.
Rieke
Vught
De bos beviel, alleen niet voor gekozen om er een kaartje bij te doen. De standaard AVG tekst die dan op het kaartje staat is wel erg officieel. Mag wel iets vriendelijker / persoonlijker :)
Melle
Utrecht
Zeer te vrede
J te Riele
Zutphen
Super service mooie boeketten. Site goed toegankelijk.
Ramona Eschendaal
Winterswijk
Corine de Groot
Leimuiden
Goed! Tevreden. Alleen jammer dat ik elke keer als klant alles opnieuw moet invoeren!
Hildegard Buitink
Lopik
Bestellen voor zelfde dag bezorging,bericht bij aflevering en mooi boeketje
Louise Rutgers
Bad Nieuweschans