Meerdere keren geprobeerd om mijn bloemen te ontvangen, maar ze weigeren het bij je buren af te geven (ondanks expliciete toestemming daarvoor van mijn kant). Weggegooid geld.
Ik heb op 14 januari een rouwboeket besteld voor een uitvaart op 16 januari om 09:00 uur. In de bevestigingsmail stond dat rouwbestellingen tijdig geleverd worden op basis van de opgegeven tijd. Omdat de uitvaart al om 09:00 begon, heb ik op 15 januari gebeld om dit te controleren. Mij werd toen duidelijk en expliciet gegarandeerd dat het boeket vóór 09:00 geleverd zou worden. Die belofte is niet nagekomen. Het boeket was er simpelweg niet tijdens de uitvaart. Dit is niet zomaar een te late levering, dit is een respectloos falen op een gevoelig moment. Wij hadden al genoeg verdriet, en moesten op de dag zelf ook nog met dit probleem omgaan. Maak geen beloftes die je niet kunt waarmaken en al helemaal niet bij rouwbestellingen.
Topbloemen maakt het keer op keer waar. Tijdige levering, goede kwaliteit.
Alles was op tijd en het was erg.mooi bedankt daarvoor ik kan het iedereen aanraden
Goede bezorging en aardige chauffeurs met respect
Laat eigenlijk altijd bloemen bezorgen via Topbloemen Goeie ervaringen. Gemakkelijk te regelen En tevreden klanten
Lekker makkelijk als je net iets vergeten bent om te kopen voor een speciale gelegenheid en altijd prima boeketten en aanverwante producten, afterservice is ook prima.
Beste Randolph, Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je op ons kunt rekenen wanneer je last-minute nog iets nodig hebt voor een speciale gelegenheid, en dat je tevreden bent over de boeketten, de bijproducten én de afterservice. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Na mijn bestelling en bezorging vorige week had ik een klacht ingediend. Deze is adequaat door Topbloemen opgepakt en er is een hele mooie oplossing aangeboden. Een prachtig groot vers tulpenboeket mooi op tijd bezorgd daarnaast een voucher om voor een in de toekomst te bestellen boeket. Ik ben erg tevreden voor de actie van Topbloemen en dat heeft niet met geld te maken maar dat ik mij gehoord voel en nu weer tevreden en blij ben. De ontvangers (familie) zijn helemaal in hun nopjes. Dus zij blij ik ook blij !!! Hartelijk dank voor deze geweldige service!!
Beste Gerard, Het spijt me dat de levering niet is gelopen zoals je van ons mag verwachten. Dat is natuurlijk niet de ervaring die ik wil bieden. Ik neem hierover contact met je op per mail om dit verder met je op te lossen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Recensione originale
Had gehoopt dat de bloemen ( dagen van te voren besteld) op tijd zou worden afgeleverd. Dst lukte niet de bloemen in de tuin achtergelaten. Ook was het boeket ( tulpen,) erg klein 10 stuks. Bij de supermarkt 2 bossen ( 20 stuks) 6 euro . Hier 20 euro inclusief ander kosten 29 euro. Hierover gecommuniceerd en een tegoedbon van 20 euro ontvangen. Dat dan weer wel... maar toch handiger om aan de voorkant beter te presteren.
Bovenstaande zegt genoeg , hele blijde ontvanger
Beste Isabel, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering, het mooie boeket en de prijs. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
De bezorging zou rond 11.00 plaats vinden. Iedere keer kwamen er 9 minuten bij. Uiteindelijk is het circa 12.45 uur bezorgd. Hoogst irritant. Normaal geen problemen maar dit kan echt niet. Zeg dan we bezorgen 1 uur later.
Hi Annie, Bedankt voor je review! Ik neem contact met je op via de e-mail om dit samen te bespreken. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Middel bloemenboeket met rouwlint met tekst besteld. Voor het geld vond ik het best wel een klein boeketje met een wit rouwlint
Beste Marcel, Het spijt me om te lezen dat het boeket niet aan je verwachtingen voldeed. Ik begrijp goed dat je voor dit bedrag een voller rouwboeket had verwacht, zeker bij zo’n gelegenheid. Onze boeketten worden samengesteld zoals weergegeven op de website en kunnen helaas niet aangepast worden, maar ik neem je feedback hierover wel serieus. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Misleiding en ******. Voor de tweede keer gaat het mis bij de bestelling van een rouwstuk bij topbloemen.nl. Afmeting 70 cm klopte niet maar wel ervoor betaald. Zou aan het invalshoek van de foto liggen. De tweede keer werd de toezegging gedaan maar geen foto gemaakt. Bestelling op maandag middag geplaatst, dinsdag 11.00 uur al bezorgd. Zijn deze bloemen vers? Kwaliteit van de bloemen niet te controleren. Garanties en de waarborgen voor Koop op afstand zijn er niet. Ik koop iets van een afbeelding maar het resultaat lijkt er totaal niet op. Is juridisch sprake van wanprestatie? Topbloemen dekt zich in, consumenten trekken aan kortste eind. Overigens volgens een medewerker is de bloemist niet verplicht om een foto te maken. Het hangt dus van de bloemist af wat ik krijg en ik kan het product niet controleren. Garantie is een dode letter!
Beste Radmila, Helaas kan ik op basis van de geschreven review geen bijbehorende ordergegevens terugvinden. Ik neem daarom contact met je op per mail om de klacht te bespreken en samen de juiste order erbij te pakken. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Snelle levering.
Prachtig boeket bloemen op tijd bezorgd
Beste A, Dank je wel voor je positieve review! Fijn om te lezen dat het boeket prachtig was en op tijd is bezorgd. Ik hoop je in de toekomst opnieuw blij te mogen maken met een mooie levering. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Alles waar ik om gevraagd had is gegaan zoals ik het wilde: Gewoon uitstekende service waar ik op vertrouw
Beste Liesbeth, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te lezen dat alles precies is gegaan zoals je het wilde. Dank je wel voor je vertrouwen en je mooie woorden over onze service. Ik sta ook in de toekomst graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Boeket was door omstandigheden te laat bezorgd en op ander adres. Top bloemen heeft het uiteindelijk goed opgepakt en netjes afgehandeld. De volgende keer bestel ik weer een nieuw boeket bij top bloemen. Dankjewel voor de goede aftersales.
Beste M., Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons om te lezen dat de bezorging niet is verlopen zoals je mocht verwachten. Dat je bestelling later is bezorgd zonder duidelijke communicatie, bij de buren is afgegeven en dat er geen kaartje is achtergelaten, vinden wij erg vervelend. Ook betreuren wij het dat je het gevoel hebt gekregen dat er na telefonisch contact niet direct naar een passende oplossing is gezocht. Dat is niet de service die wij willen bieden. We nemen je feedback serieus en gebruiken deze om onze dienstverlening te verbeteren. De klantenservice neemt nog even contact met je op voor een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Recensione originale
Helaas heb ik geen goede ervaring. De bestelling is zonder reden een dag later gezet ( 24 uur na besteltijd )waardoor er niemand thuis was , vervolgens kwam het boeket bij de buren terecht zat er geen kaartje in de bus en is het mis gegaan. Na telefonisch contact wordt er niet direct na een oplossing gezocht.. voor mij dus geen top bloemen dit keer .
Duidelijkheid in keuze boeket, uitstekende verzorging en accurate bezorging. Heel tevreden
Beste Chris, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te lezen dat de keuze duidelijk was, het boeket goed verzorgd en de bezorging naar verwachting. Heel fijn dat je zo tevreden bent. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Ik ben altijd heel enthousiast over jullie, helaas ging het door mijn fout wat huisnummer betreft, ik heb me vergist het is Vlasakkerweg nr 52 d. En niet zoals ik had gemeld 52 b. De ontvangster Annemarie heeft per gratie van de bewoners het kaartje gekregen,. Met de mededeling dat nr 52b ze mocht houden van topbloemen. Nogmaals het is mijn eigen fout, maar wel een duur foutje voor vreemde mensen. Met vriendelijke groeten van Ria van Raaij.€
Beste Ria, Dank je wel voor je eerlijke toelichting. Wat vervelend dat het door het verkeerde huisnummer mis is gegaan; ik begrijp heel goed dat dit voor jou een nare situatie is geweest, ook al lag de fout bij jezelf. Ik kijk dit graag samen met je na om te zien wat ik hierin nog voor je kan betekenen. Wil je daarom contact met mij opnemen via onze live chat? Dan kan ik direct met je meekijken. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Bloemen ontvangen zoals besteld
Beste Esther, Dank je wel voor je bericht. Ik begrijp je verwarring. De verzendmelding betekent dat de bestelling is aangemeld voor levering, niet dat deze al is bezorgd. De bloemen zijn geleverd op de gevraagde datum. Ik neem per mail even contact met je op. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Recensione originale
Krijg een mail dat gister mijn bestelling is verzonden, dat hoop ik niet want deze wordt pas overmorgen bezorgd. We gaan het zien
Ik had een boeket voor een vriendin haar verjaardag laten bezorgen en deze was na 2 dagen al op!! De klanten service was zeer vriendelijk en loste het op door een nieuw boeket te sturen !!! Top zeer blij mee
Beste Nicole, Dank je wel voor het delen van je ervaring. Het spijt me dat het eerste boeket zo snel was uitgebloeid, maar fijn om te lezen dat ik dit met een nieuw boeket naar tevredenheid heb kunnen oplossen. Wat goed om te horen dat je hier blij mee bent. Dank je wel voor je vertrouwen! Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Super netjes wordt het afgeleverd in water. Heel blij mee!!
Beste N, Dank je wel voor je enthousiaste review! Fijn om te lezen dat het boeket netjes in water is afgeleverd en dat je er zo blij mee bent. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Duidelijke website en ook fijn dat je op de hoogte wordt gehouden van je bestelling. Top!
Beste S, Dank je wel voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je de website duidelijk vindt en dat je het prettig vindt om op de hoogte te worden gehouden van je bestelling. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Ze leveren mooie bossen bloemen en altijd optijd. Ik heb al vele vele bossen bloemen besteld en nog nooit een negatieve reactie gehad in de zin van slechte bezorging of oude bloemen.
Beste René, Wat een mooie review, dank je wel daarvoor! Fijn om te lezen dat je al zo vaak bij ons hebt besteld en altijd tevreden bent over de kwaliteit van de bloemen en de bezorging. Dat vertrouwen waarderen wij enorm. Wij zijn je graag een volgende keer weer van dienst. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
De personen waren niet thuis en jullie zijn toch een paar keer langs geweest terwijl het sneeuw en glad was.
Beste, Dank je wel voor je bericht. Fijn om te lezen dat onze bezorger meerdere pogingen heeft gedaan om de bloemen te bezorgen, ondanks de sneeuw en gladheid. We doen ons uiterste best om elke levering zo zorgvuldig (en veilig) mogelijk te laten verlopen. Graag tot en volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
De dag van levering , code oranje . Werd goed geïnformeerd . De volgende dag stond de bezorger op de stoep met een prachtig boeket . 100% in orde !
Beste Lucie, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tijdens code oranje goed bent geïnformeerd en dat het boeket de volgende dag netjes is bezorgd. Mooi dat alles naar tevredenheid is verlopen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire