De geadresseerde was zeer content met het mooie bloemstuk.
Het was wat ik me had voorgesteld. Dus fijn! Mooi boeket , op goede dag bezorgd Dus helemaal tevreden
Beste Jeanet, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat het boeket precies was zoals je had verwacht en op de juiste dag is bezorgd. Goed om te horen dat je helemaal tevreden bent. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Goede ervaring.
Beste Jen, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat je goede ervaringen hebt en dat de kwaliteit goed is en de levering altijd op tijd. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Mooie bos bloemen besteld en geleverd op adres dat ik wilde op goede moment zoals besproken was op de site top
Beste Ron, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat alles super is geregeld en dat het boeket op het juiste adres en moment is geleverd zoals afgesproken. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Uitstekende ervaring, voor herhaling vatbaar.
Beste Fred, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat je zo’n uitstekende ervaring hebt gehad en dat dit voor herhaling vatbaar is. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Weer tevreden met mijn bestelling. Top
Beste Elda, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat je opnieuw zeer tevreden bent met je bestelling. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Op Topbloemen kan ik altijd rekenen!
Beste Johannes, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat alles snel is geregeld en dat het boeket mooi was. Mooi om te horen dat je altijd op ons kunt rekenen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Snelle en op tijd geregeld. Goede kwaliteit bloemen.
Beste Math, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat alles snel en op tijd is geregeld en dat je tevreden bent over de kwaliteit van de bloemen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Mooie bloemstuk de baas/vrouw was er erg blij mee. Een tikkie laat bezorgt maar de bezorger was uiterst vriendelijk en dat maakt het allemaal wel weer goed. Heb al eerder gebruik gemaakt van top bloemen en het was net als deze keer wederom top
Beste Ruud, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat het bloemstuk in de smaak viel en dat de ontvanger er blij mee was. Jammer dat de bezorging iets later was, maar goed om te horen dat de vriendelijke bezorger dit weer goedmaakte. Mooi dat je opnieuw zo tevreden bent. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Dit was mijn eerste bestelling bij Topbloemen. Maar zeer zeker niet de laatste! De bloemen die wij besteld hebben waren in het echt nog mooier dan op de foto. Dankjewel.
Beste Ellie, Dank je wel voor je review. Wat fijn om te lezen dat je eerste bestelling zo goed is bevallen en dat de bloemen in het echt zelfs nog mooier waren dan op de foto. Leuk om te horen dat je zeker nog vaker bij ons gaat bestellen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
wSas een erg mooi boeket, echter de volgende dag hinden al een paar bloemen, da was heel jammer en dat vind ik wel heel erg snel.
Beste Irma, Wat vervelend om te lezen dat er al de volgende dag bloemen gingen hangen, zeker omdat het boeket verder wel mooi was. Dat is uiteraard niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten en daarvoor bied ik mijn excuses aan. Omdat het niet bekend is om welke order het gaat, wil ik je vragen ons te mailen o.v.v. je ordernummer en postcode. Ik neem daarna per e-mail contact met je op en kijk graag naar een passende oplossing, zoals een nieuwe levering. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Heel tevreden over de goede gang van zaken . Alles heel correct en volgens afspraak afgehandeld !! Een 10 !!
Beste Marian, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat je de service als goed hebt ervaren. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Geweldige ervaring en zulke mooie bloemen bezorgd echt content erover dankjewel topbloemen.nl. Liefs, fan van bloemen, Anneke
Beste Anneke, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat je de service als goed hebt ervaren. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Top ervaring met bestelling en levering
Beste Jeannet, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat je de service als goed hebt ervaren. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
In de avond ervoor besteld, de volgende dag netjes geleverd. Volgens de ontvangster was het een hele mooie bos. Nu reeds meerdere keren besteld en laten bezorgen, leveren volgens afspraak een mooie kwalitatief goede bloemen
Beste Sandra, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat de bestelling snel is geleverd en dat de ontvanger zo blij was met het boeket. Mooi om te horen dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld en dat we steeds volgens afspraak leveren. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Goed mooi en snel
Beste Bc, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat je de service als goed hebt ervaren. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
goede service
Beste Willy, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat je de service als goed hebt ervaren. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
De bloemen staan na 3 dagen er al verschrikkelijk bij nu was het voor mij zelf maar als ik het cadeau had gedaan had ik me enorm geschaamd
Beste J, Wat vervelend om te lezen dat de bloemen er na drie dagen al slecht bij stonden, ondanks dat de bezorging goed is verlopen. Dat is uiteraard niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten en daarvoor bied ik mijn excuses aan. Omdat het niet bekend is om welke order het gaat, wil ik je vragen ons te mailen o.v.v. je ordernummer en postcode. Ik neem daarna per e-mail contact met je op en kijk graag met je mee naar een passende oplossing, zoals een nieuwe levering. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
I ordered at 10 for a GUARANTE delivery - at 22:15! which is redicolous they send an email out "Your Order has been delivered" but nothing was at the house, infront or somewhere else. they dont want to resend it on time - the dont offer normal compensations - they advertise with wrong information - be very careful
Beste Alex, Wat vervelend om te lezen dat de levering niet is verlopen zoals beloofd. Dat is uiteraard niet de ervaring die je van ons mag verwachten en daarvoor bied ik mijn excuses aan. Omdat het niet duidelijk is om welke order het gaat, wil ik je vragen contact met ons op te nemen per e-mail onder vermelding van je ordernummer en postcode. Ik neem daarna per e-mail contact met je op om dit samen netjes op te lossen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Was goed verzorgd en netjes afgeleverd
Beste Jeroen, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat het boeket goed verzorgd was en netjes is afgeleverd. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Super goed verzogd en bezorgd, Ben er zeer tevreden over en ga er zeker vaker gebruik van maken
Beste Hendrika, Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat alles super goed is verzorgd en bezorgd en dat je zo tevreden bent. Leuk om te horen dat je zeker vaker gebruik gaat maken van onze service. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Een totaal ander boeket besteld als mijn schoonmoeder kreeg. Dit lijk wel een rouwboeket
Beste Jos, Wat vervelend om te horen dat het geleverde boeket totaal niet overeenkwam met uw bestelling en als ongepast werd ervaren. Onze excuses voor deze teleurstelling. Wilt u ons een e-mail sturen met uw ordernummer? Dan kijken we dit graag voor u na. Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Wij hebben via Topbloemen een bestelling geplaatst. Wij hebben in totaal €37 inclusief verzendkosten betaald. Het was een verrassing voor mijn ouders. Nou ze hebben een zielig klein bosje bloemen gekregen. Het leek op B keus bloemen die er echt niet uitzagen. Voor het geld dat betaald is was het bosje is het ver onder de maat.
Beste Anouck, Wat jammer om te horen dat het boeket voor uw ouders niet aan uw verwachtingen voldeed en als te klein werd ervaren. Onze excuses voor deze teleurstelling. Wilt u ons een e-mail sturen met uw ordernummer? Dan kijken we dit graag samen met u na. Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Ik zal zeker vaker gebruik maken van de diensten. Zeer tevreden.
Ontvangster zeer blij….en daar gaat t om. Prima !
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire