Voor de tweede keer een rouwboeket besteld. Mooie site en uiteindelijk krijg je ook dat wat je besteld. Bestellen gaat eenvoudig en alles nadien wordt op een keurige wijze afgehandeld. De reden van bestellen is natuurlijk triest Maar als dan het boeket wordt verzorgd/bezorgd zoals verwacht is dat Top!
Niets dan lof over Topbloemen.nl, duidelijke site met veel aanbod, nette prijzen en mooie boeketten. Snel afgehandeld en zelfs nog last-minute bezorging. Na ontvangst kregen we een mooi vol boeket thuis die bijna 2 weken is blijven staan. Complimenten! Nette kartonnen tijdelijke vaas bij bezorging, voeding erbij en netjes ingepakt. Complimenten!
Prima!!
Zoals altijd werd er een prachtig boeket geleverd en was de informatie over de bezorgtijd duidelijk en correct.
Alleen gerbera’s en rozen moesten binnen 7 dagen worden weggegooid De rest oké
Ik kreeg bericht dat er niet open gedaan werd waar de bloemen bezorgd moesten worden. Maak u geen zorgen, het is met zorg bij de buren afgeleverd op een nr. zoveel. Een nummer wat niet bestaat. Even later bleek dat het gewoon voor de deur gezet was. Dit vind ik niet netjes.
Bedankt voor uw review. Dit is absoluut niet de werkwijze die u van ons mag verwachten. Wij vinden het belangrijk dat elke bestelling met zorg en op de juiste manier wordt afgeleverd. Wij nemen naar aanleiding van uw bericht contact met u op om dit verder te bespreken en samen tot een passende oplossing te komen. Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u dit bij ons heeft gemeld. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen
Na verkeerd invullen van de bestelling kreeg ik netjes me geld terug
Dit jaar dacht 2 of 3x gestuurd. Denk soms pff pittige prijs. Maar als ik de foto krijg en een bedankje op de dag van bezorging zien ze er top uit. Mooiste is dat ik na 2 weken weer een foto krijg.. kijk ze staan er nog steeds mooi bij word er dan gezegd. Dus dan is het geld dubbel en dwars waard .
Fijne snelle bezorging
er is een mooi boeket bezorgd en netjes op tijd en vriendelijke bezorger
De ontvanger is zeer tevreden! Dat zegt genoeg Dank je wel!
‘s Middags gebeld en de volgende ochtend bezorgd. Heel fijne snelle service.
Mooie bos bloemen
Wat een topbedrijf, super mooie en verse bliemen, keurige bezorging, je kunt de bezorging in de gaten houden. Een echte aanrader
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van de bloemen en de bezorging. We vinden het belangrijk dat onze bloemen vers en mooi aankomen en dat u de bezorging goed kunt volgen. Uw aanbeveling waarderen wij enorm! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen
Het antwoord van de ontvangster was: IK BLIJ - JIJ BLIJ. Weer een feestdag voor mij. Dankjewel allerliefste.
Wat een prachtige reactie om te ontvangen! “Ik blij – jij blij”, daar doen we het natuurlijk voor. Geweldig om te horen dat de bloemen weer voor een feestelijk moment hebben gezorgd. Bedankt voor het delen van deze mooie boodschap! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen
‘S morgens besteld en ‘s middags naar volle tevredenheid bezorgd!
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat uw bestelling in de ochtend is geplaatst en dezelfde middag al naar volle tevredenheid is bezorgd. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen
Ruime keuze, boeket is na anderhalve week nog steeds mooi.
Mooi boeket netjes optijd bezorgd En op de hoogte gehouden van het verloop tot bezorging Geweldig
Beste Adrie, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat het boeket mooi was, netjes op tijd is bezorgd en dat je goed op de hoogte bent gehouden van het verloop van de bezorging. Geweldig om te lezen. 😊 Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl 🌸
zie hier boven.
Beste Hans, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de foutieve levering snel en goed is hersteld. Daar doen we ons best voor. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl 🌸
De ontvanger was er heel erg content mee! Dank u wel !
Beste Gerard, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de ontvanger er heel erg blij mee was. Daar doen we het voor. 😊 Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl 🌸
De bloemen opzich zijn mooi .Maar de hoeveelheid groen is echt veel te veel.Ik heb er bijna alles uitgehaald.
Beste Corrie, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je de bloemen mooi vindt, maar jammer dat de verhouding met het groen voor jou niet goed was. Ik bespreek dit graag met je zodat we kunnen kijken wat er precies is misgegaan. Zou je via de live chat contact met ons willen opnemen en eventueel een foto van het boeket willen sturen? Dan kunnen we het samen bekijken. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl 🌸
De bos bloemen was zeer teleurstellend. Grote bos besteld maar het was absoluut niet zoals op de foto’s.
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons dat het boeket niet aan je verwachtingen voldeed. Zou je een foto van het boeket kunnen sturen, samen met het ordernummer? Dan kunnen we kijken naar een passende oplossing voor je. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen
Bloemen zijn volgens afspraak bezorgd. Kan menigeen zich een voorbeeld aan geven
Beste Nicolle, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de bloemen volgens afspraak zijn bezorgd. Daar doen we ons best voor, dus leuk om te lezen😊 Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl 🌸
Bloemen waren mooi maar ik had een middelgroot boeket gekocht en had daar wel iets meer van verwacht. Het volume vond ik erg tegenvallen.
Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat de bloemen mooi waren, maar het spijt ons dat het volume niet voldeed aan je verwachtingen. Zou je contact met ons kunnen opnemen door een foto van het boeket te sturen, samen met het ordernummer? Dan kijken we graag naar een oplossing voor je.
Het rouwstuk met linten was mooi en waar voor zijn geld.
Beste Miriam, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het rouwstuk met linten naar wens was en dat je het als waar voor je geld hebt ervaren. In een moeilijke periode is het extra belangrijk dat alles rondom een afscheid goed verloopt, dus het doet me goed om te lezen dat dit zo is geweest. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl 🌸
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire