Dit bedrijf is een ********ij. Ik zou niemand aanraden om daar iets te bestellen. Ze hadden één simpele taak: bloemen en chocolade bezorgen op een adres. Er was een telefoonnummer. De bezorging zou vrijdagavond plaatsvinden, maar natuurlijk ging het mis. NIEMAND belde en de ontvanger was thuis. De volgende dag zou de bezorging zogenaamd plaatsvinden, maar de ontvanger was niet thuis en er belde wederom NIEMAND. Je betaalt 70 euro en krijgt helemaal niets. Geen verrassing, geen geld. Alleen teleurstelling en een nare nasmaak. Dit bedrijf hoort gewoon gesloten te worden. Vandaag is de derde dag, dus ik weet niet waar ik voor betaald heb. Voor oude bloemen die ik nu moet opzoeken? Daar heb ik niet voor betaald. COMPLETE ROMMEL.
Beste Syl, Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je bestelling zo is verlopen en dat er meerdere keren niet correct is geleverd en gecommuniceerd. We begrijpen heel goed hoe teleurstellend en frustrerend dit voor je moet zijn, zeker omdat je uitging van een zorgeloze bezorging van een cadeau. Onze excuses hiervoor. We willen je laten weten dat we je ervaring serieus hebben opgepakt en dat het volledige bedrag inmiddels aan je is teruggestort. Daarnaast bieden we je nogmaals onze oprechte excuses aan voor het ongemak en de teleurstelling die dit heeft veroorzaakt. We begrijpen dat dit je vertrouwen heeft geschaad en nemen je feedback mee om onze bezorging en communicatie te verbeteren. Team Topbloemen.nl
Mooi boeket, correcte levering, netjes op tijd
Beste A.D. Plompen-van Rijsbergen, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het mooie boeket en dat de levering correct en op tijd is verlopen 😊 Dank je wel voor je mooie feedback en je vertrouwen in ons. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Helaas werden de bloemen bij aflevering in de volle zon voor de deur gezet waardoor de bloemen al snel zijn verwelkt.
Ik heb afgelopen week een bos bloemen besteld voor mijn schoonzus in Oosterhout. Kreeg van haar eerst een heellief bedankje. Daarna sprak ik haar aan de telefoon. Ze heeft me verteld dat de bloemen zo slecht waren en vol beestjes zaten. Dit vond ik echt heel erg. wist niets te zeggen. Hoop dat jullie hier iets mee kunnen. Dit is niks voor Topbloemen. Ook ervaring met mijn zakelijke kant Sorry voor het ongemak. Vriendelijke Groeten Mary Hermans
Zoas altijd goede revaring met bestellen van bloemen bij topbloemen. Goede kwaliteit en op tijd geleverd.
Ben zeer tevreden over Topbloemen ze zijn Top
Beste Ank, Wat fijn om te horen dat de bloemen mooi op tijd zijn afgeleverd en dat je zo tevreden bent over Topbloemen 😊 Dank je wel voor je mooie feedback en je vertrouwen in ons. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Op tijd en netjes afgeleverd. Prijs- kwaliteit verhouding ook prima. Voor herhaling vatbaar.
Beste William, Wat fijn om te horen dat de bestelling op tijd en netjes is afgeleverd en dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding 😊 Dank je wel voor je mooie feedback en je vertrouwen in ons. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Goede communicatie. Stipte bezorging. Heel mooi boeket.
Prachtige bos bloemen en op tijd bezorgd
Netjes op tijd en goede kwaliteit bloemen.
Altijd een tevrede n klant
Ik geef topbloemen een 10 Was met het adres van de bestelling verkeerd. Had het verkeerde huisnummer ingevuld dus de bloemen waren niet aan gekomen. Kreeg daar bericht over heb toen het goede adres met het juiste nummer door gegeven en ze hebben het de dag erna alsnog bezorgt. Toppie
Boeket werd pas einde dag bezorgd bij de jarige. €30 voor een klein zielig boeket. Bloem geknakt en zagen er niet vers uit.
Beste Ilse, Dank je wel voor je feedback. Wat jammer om te horen dat de bezorging pas aan het einde van de dag heeft plaatsgevonden en dat het boeket niet de kwaliteit had die je had verwacht. We begrijpen goed dat dit teleurstellend is, zeker bij een verjaardag en gezien de prijs die je hebt betaald. Onze excuses hiervoor. Ook vinden we het vervelend om te horen dat het boeket beschadigd en niet vers oogde. Dat is uiteraard niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten. We nemen je opmerkingen serieus en gebruiken dit om onze bezorging en productkwaliteit te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De gene voor wie de bloemen bestemd waren was er vol lof over, Hij heeft mij een foto gestuurd en het zag er prima verzorgd uit,
Mijn ervaring met de bloemen en de service van Topbloemen is oprecht naar grote tevredenheid!
Ik had de bloemen en fles wijn voor zaterdag16 mei willen laten bezorgen maar de bezorger heeft weinig actie onder nomen ,daar de kennis niet thuis was en de buren ook niet ,maar aan de overkant van de straat staan ook woningen ,en de tijd versprong nog al ,van 13.00 tot 17.00 ,nee ik ben niet tevreden over die bezorger en dan krijgen de kennis maandag een boeket wat al 2 dagen oud is!
Wat een geweldig mooie rouwboeket hebben wij ontvangen. De reacties van de familieleden waren lovend. Nogmaal onze dank.
Fijne reacties van de ontvangers!
Ik stuur af&toe een boeketje bloemen naar familie of vriendinnen. Afgelopen week werd er een verjaardagsboeketje bij een vriendin bezorgd Het resultaat vond ik ‘matig’ om te zien en ik was enigzins teleurgesteld.
Alles is op tijd in goede conditie afgeleverd, de kwaliteit van het boeket was 100 procent.
Mooie site zeer goede en mooie kwaliteit bloemen
Prima, netjes een berichtje Hoelaat de bloemen bezorgd worden en ook als Ze bezorgd zijn
Ik heb al vaker bloemen gestuurd via topbloemen en altijd goede ervaringen. Helaas deze keer is het boeket slap en niet vers bezorgd. De ontvanger was zo accuraat om de bezorgende winkel te bellen en te reclameren. De winkel heeft een nieuw boeket bezorgd. Ik schaamde me zeer. Niet iedereen is zo accuraat. Heel vervelend deze keer...
Beste E. Hulsberg, Dank je wel voor je feedback en je eerdere vertrouwen in ons. Wat jammer om te horen dat het boeket deze keer slap en niet vers is aangekomen. We begrijpen goed dat dit teleurstellend is, zeker wanneer je gewend bent aan een betere kwaliteit en het gaat om een cadeau voor iemand anders. Onze excuses hiervoor. Fijn om te horen dat de klantenservice het uiteindelijk heeft opgepakt en een nieuw boeket heeft bezorgd, al begrijpen we dat dit de eerste indruk en het ongemak niet volledig wegneemt. We nemen je ervaring serieus en gebruiken deze feedback om onze kwaliteit en levering verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Kosten voor een kaartje en enorm hoge bezorgkosten maken het allemaal veel te duur.
Beste Rick, Dank je wel voor je feedback. Wat jammer om te horen dat je het boeket als te klein en te duur hebt ervaren, zeker in combinatie met de kosten voor het kaartje en de bezorging. We begrijpen dat dit invloed heeft op de totale beleving en dat dit teleurstellend kan zijn. We nemen je opmerkingen serieus en gebruiken dit om onze prijs- en productinformatie kritisch te blijven bekijken. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
6 Thailandlaan
Aalsmeer 1432 DJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire