Zeer mooi boeket

Netjes en vriendelijk geleverd. Het boeket werd ge ruikt om een 2dewereldoorlog slachtoffer te eren.

Bezorging te laat!!

Woensdagochtend besteld, om donderdag te bezorgen, maar dit werd pas vrijdagmiddag (na enkele telefoontjes).

Belachelijk !!!

Al verlept bosje en het geld wat ervoor betaald istotaal niet waard .. jammer! Lag na 3 dagen in de gft container ;-(

geweldig

Mooi boeket bloemen met vaas, snel bezorgd.

Mooie bos bloemen op tijd bezorgd

Een dag van te voren besteld en een mooie grote bos bloemen is op tijd aangekomen

Bezorging mooi bos bloemen

Twee mooie bossen bloemen besteld en op tijd bezorgd.

Uitstekend!

Goed contact , en mooie bloemen, top.

tegevallend

ik heb al vaker bij Topbloemen besteld en was daar heel tevreden over . 6 mei via Topbloemen bloemen laten bezorgen bij Familie ongeveer 34 euro betaald.....wat een flutbosje en niet vers .....beschamend wat een tegenvaller ......ik denk dat het de laatste keer was ...ik heb Topbloemen mail gestuurd met foto maar zij vonden het een mooie bos.....einde discussie ....

Lekker makkelijk!

Gemakkelijk vanuit huis elders een bloemetje laten bezorgen. Top geregeld en zag een mooie bos bloemen die was bezorgd inclusief vaas en kaart.

Ik heb de bestelling zelf niet gezien, maar van de ontvanger hoorde ik dat het boeket ongelofelijk mooi was. Heel fijn!

was top

Bloemen zagen er goed uit, kaartje ook leuk

Zoals altijd weer Top!!!!!

Boeket zoals op de afbeelding. Goed geïnformeerd over de status van de bezorging.

Bij de buren afgegeven

Dus weet ik niet of het bij de juiste persoon is aangekomen.

Mooi boeket op tijd geleverd

Zeer tevreden mooi boeket op tijd geleverd

Bloemen werden pas om 18:13 bezorgd.

Om 18:13 is natuurlijk veel te laat. De verrassing is weg. Er word alleen maar gedacht ik krijg zeker niks. Of hij is het weer "vergeten".Als je bloemen bezorgd moet je zorgen dat ze zeker voor 14 uur bezorgd zijn.

Jammer dat er al enkele takjes afgebroken waren bij bezorging.

Je betaald veel voor eigenlijk geen mooie verse bos..dat is jammer!

Weer top geleverd

Weer top geleverd

Top letterlijk

Snel bezorgd en keurige bloemen dank !!

Ontvanger was tevreden!

Mooi vers boeket! Snel geleverd,mooie volle bos.

Gewoon Top service

Jullie zijn erg professioneel en een top service geleverd.

Enkele keren valt het tegen. Opletten

De bloemen worden op tijd verzorgd af en toe verschilt het van wat ik besteld heb of als ik de grootste besteld krijgt de gene middel dat vind ik minder.

Topbloemen

Mooie bloemen, kwalitatief erg goed, blijven zeker twee weken staan!

PERFECT

aLLE HULP EN GEDULD

Fijne overzichtelijke website. Snel en makkelijk bestellen!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire