Mooie keus en goede prijzen.

Overzichtelijke website, duidelijk bestelproces, bevestiging van bezorging en een tevreden en blije ontvanger. Gewoon weg top!,

Alles klopt en keurig afgeregeld.

Geen verdere toelichting/ zie boven.

De ontvanger was tevreden over het boeket

Duidelijke site. Keuze uit mooie boeketten. Bezorgkosten staan op het eind vermeld. Duidelijker om dat eerder aan te geven

Topbloemen prima service

Topbloemen correcte service

Altijd mooie, verse bloemen en keurig op tijd geleverd.

goede en duidelijke website. De bloemen worden op tijd afgeleverd. Het is een keer gebeurd dat er slechte bloemen werden geleverd, maar dat werd keurig opgelost. Een mooi nieuw boeket geleverd.

Goede service en mooie boeketten

Ik maak regelmatig gebruik van topbloemen.nl omdat het makkelijk, snel en betrouwbaar is. De bloemen zijn vers en vooralsnog altijd mooie boeketten.

Mooi boeket.

Ik heb de bloemen 2 dagen later gezien en ze zagen er mooi uit. Het belangrijkste, vind ik, dat de dame blij was met het boeket.

De ontvanger was er erg blij mee

Gemakkelijk te bestellen, keurig op afgesproken dag bezorgd.

Op tijd volgens afspraak

Bezorgingstijd was aan de laat.....

Tot op heden , niets te klagen. Aleen deze keer had ik meerdere dagen van te voren een bestelling geplaatst, en werden de rozen pas om 17.30 bezorgd...... Ik vind dit teleurstellend laat. Aandachtspuntje!

Altijd goed

Ik gebruik topbloemen al jaren voor een levering in NL & heel Europa en they always deliver. Elke wijziging wordt ook zo aangepast, dus hun service is ook top. Ik ben al jaren een tevreden klant.

weer een goede verwerking van de bestelling

heel goed

Ik gebruik altijd Topbloemen en mijn ervaring is altijd goed.

Mooi boeket en optijd afgeleverd. Ik ben tevreden!

Niets aan bovenstaande toe te voegen.

zeer adequate afhandeling en altijd volgens afspraak

zeer adequate afhandeling en altijd volgens afspraak

Geweldige Service

Prachtig mooi boeket, met supersnelle en zeer goede service

Had gevraagd om voor een bepaalde tijd te leveren ivm afscheid van een werknemer en bloemen waren keurig op tijd! Heel fijn dat dit kan en gelukt is.

Dit keer een prima afleveríng

Dit keer alles prima gegaan. De keer hiervoor was het erg moeilijk. De ontvanger zou niet bestaan in hun woonplaats. Maar alles is na een reactie van mij helemaal naar wens verlopen.

Super tevreden.

Mooi ingepakt en mooie plant.

Kwaliteit uitstekend

Zoals gewend is de kwaliteit altijd uitstekend. De bezorgtijd was deze keer (te) laat. Er werd pas om 17.40 bezorgd.

Ziet er gezellig uit

Ik vind het fijn om op deze manier een verzorgd bloemetje te sturen! Al een paar keer gedaan en hoor altijd terug dat het er mooi uitziet.

Snel geleverd kwaliteit van de bloem was goed had nog een extra vraag en die werd ook heel snel beantwoordt.

top en mooi op afspraak geleverd

Mooi boeket en alle verwachtingen waar gemaakt,

Leuk om iemand te verrassen.

Mooi om iemand op deze wijze te kunnen verrassen.

Perfect zoals altijd

Perfect en op tijd. Was de trouwdag en dan is het fijn als het in de ochtend bezorgd wordt.

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire