Top geregeld

Duidelijke keuze met andere opties. Bezorging ok met terugkoppeling

Mooie bos bloemen voor niet te veel geld!

Kreeg meteen n berichtje van m'n vriendin..zo'n mooie bloemen zei ze..ben iig dik tevreden over jullie service!!

Alles vlot gedaan..

Heel tevreden

Verlept

Ik was toevallig twee dagen na de bezorging van de bloemen bij mijn schoonmoeder en de bos die er stond was matig en hing er best verlept bij. Dat vind ik zonde, zeker voor de 30 euro die ik heb betaald. Ik heb nu zo'n zes keer besteld bij topbloemen, maar nu ik voor t eerst een bos zag, ben ik best geschrokken. N.a.v. bovenstaande review gebeld door Topbloemen. Mijn schoonmoeder heeft een nieuwe bos ontvangen, dus dat is grote klasse en reden voor positieve aanpassing van het aantal sterren! Wel ga ik bij eventuele volgende bestellingen de kwaliteit checken om te kijken of dit een uitzondering was of niet. De aanbeveling blijft dus nog even op 'nee' staan.

Snelle levering, mooi boeket

Op tijd bezorgd.

Boeket niet gezien dus geen oordeel

Prima verzorgd en bezorgd

Een goede ervaring met topbloemen

Mooi boeket

Top bloemen.

Jullie bloemen staan altijd een hele tijd. Versturen alleen bloemen via Jullie.

Mooie bloemen op tijd bezorgd.

Veel keus uit mooie boeketten, op tijd bezorgd.

Mooi vers boeket bloemen

Uitstekend !

De witte beer met rode roos was een schot in de roos, een waarlijke opkikker voor mijn lieve en bijzondere partner, die in een fikse dip zat. Mijn complimenten voor Topbloemen.nl, het heel goeie idee, de adequate bezorging, de prima mailwisseling en, kortom de uitstekende afdoening van zaken. Met dank en vriendelijke groet, Wim van Riessen.

Goed geregeld.

Bloemen keurig op tijd. De bestelling in alle opzichten perfect uitgevoerd.

toppie

toppie

Prachtig boeket

Het boeket wat ik heb gekozen is erg mooi, de ontvangers zijn er blij mee en de bloemen die op de foto staan, zitten er ook in. Vooral de zonnebloemen, erg mooi.

Ik ben zeer tevreden

Het is gemakkelijk en het wordt keurig afgehandld

Top service en top bloemen

Gebruiksvriendelijk online, super snelle levering.

hele mooie bos bloemen

Mooie bos bloemen , alleen wat laat geleverd op de dag zelf

Altijd mooie en verse bloemen

Goed uitgevoerd.

De ontvanger van de bloemen meldde enthousiast dat ze een mooi boeket had ontvangen. Nu nog even zien of het boeket minstens een week goed blijft. De ervaring is van wel.

Mooie bloemen en op tijd bezorgd

Prima~!

Snel en goed

Prima boeket, dezelfde dag nog bezorgd. Vind alleen in verhouding de bezorgkosten aan de hoge kant.

Geleverd wat besteld is

Geleverd wat besteld is een mooi op tijd

is prima

Verse bloemen en vriendin erg tevreden. Daar gaat het om!

Het ging prima

De ontvanger was heel blij met de bloemen en op den foto zagen ze er ook mooi uit.

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire