Uitstekend!

Simpel, snel en betrouwbaar! Prima service!

Prachtige bloemen

Mooie bos en op tijd geleverd.

Precies vlgs afspraak!

Zeker aan te raden!

Ik ben mega tevreden.

Alles was perfect

Alles top

Mooie bloemen, snelle levering

Mooie gekleurde bos

mooie bos, de rozen hingen na 1 dag al slap en werden bruin, na 3 dagen waren bijna alle bloemen weg behalve de lelie. Ik zal er nooit meer bloemen bestellen, de vraag is, zijn alle bloemen vers????

TOP bloemen maakt elke keer hun naam waar!

Ruime keuze, TOP kwaliteit en snelle levering… En een gelukkig gezicht van de ontvanger dus doel bereikt voor mij als gever! Ga zo door!

Ontvanger reageert altijd enthousiast en verrast

Uit de enthousiaste reactie die ik kreeg bleek wederom dat men blij verrast en zeer dankbaar is met het gezonden bloemstuk. Pico Bello in orde.

Had een iets voller boeket verwacht voor die prijs

Het bezorgde boeket beantwoordde niet geheel aan onze verwachtingen van het bestelde grootste formaat veldboeket!

Makkelijk en goede kwaliteit

Mijn vrienden die, net vanuit SAN Francisco naar Utrecht zijn verhuisd, waren heel blij met het mooie boeket.

Alles naar volle tevredenheid.

De bestelling is in prima conditie bezorgd en zoals altijd al jaren zeer tevreden.

Gewoon keurig gregeld zonder problemen

Gewoon een goede eerdte ervsring hiermee

Mooi boeket

Mooi boeket zoals omschreven en op tijd geleverd …top

Heel erg mooi

De bloemen waren weer mooi

Mooi boeket

Goede hezorging

Snelle bezorging

Schot in de roos

Snelle bezorging, prima terugkoppeling eneenblije ontvanger: Er wordt net iets prachtigs bezorgd. Whauh, wat een leuke verrassing zeg! Veel dank!

okay

Goed gedaan

De geadresseerde stuurde mij een foto van het boeket. Dat zag er niet echt vers uit.

De rozen stonden al wijdopen en een kleine roos liet zijn kopje hangen. Het geheel zag er niet echt uit zoals jullie beschrijven: direct van de kweker naar de begunstigde. Ik heb al eerder via top bloemen een boeket laten bezorgen en toen was ik wel heel tevreden over de kwaliteit van de bloemen. Ik kan dus niet echt zeggen of ik het anderen wel of niet zal aanbevelen. Hangt kennelijk af van de plaatselijke bloemist die het boeket verzorgt. Vriendelijke groeten, Mw. G. Bartels

Gewoon goed en service

Echt goede dienstverlening van topbloemen en mooie bloemen

Prima geregeld

Goede website goed te doen.

goed ver - en bezorgd]

snel

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire