uitstekend

wordt uitgevoerd wat je hebt besteld.

Tegenvaller met goed herstel

Voor het geld absoluut een tegenvaller. Zonnebloemen met deels de blaadjes er af. Oogt absoluut als een "***lig" bosje en dat terwijl de grootste variant gekozen was. Niet per se de intentie van de aankoop. "Een leuk compact bosje" was het commentaar van mijn relatie. Zegt helaas genoeg. Uiteindelijk zeer adequaat opgelost door topbloemen.nl waardoor uiteindelijk toch tevreden.

Uitstekende service

Diegene die het boeket ontvangen hebben, vinden het prachtig.

top service

snelle service

perfect

Ik had al doorgegeven dat de ontvangers heel blij waren met het goed verzorgde mooie boeket. Topbloemen heeft met recht TOP in de naam. Website heel overzichtelijk en duidelijk. Service prima.

Mooi boeket

Boeket op tijd en plaats bezorgd. Goed geregeld.

Super geregeld!

De ontvanger was er lovend over. Echt een mooie bos bloemen!

Mooie i bloemen

Alleen wel wat laat bezorgd bij de ontvanger.

Altijd te vertrouwen.

Altijd worden de bloemen goed verzorgd afgeleverd.

Top, erg blij mee

Goede bezorging, mooie boeketten. Nog een verzoek gestuurd voor een wijziging is goed en snel opgepakt. Fijn!

Top services Topbloemen

De bestelde bos bloemen werd op de dag van afspraken geleverd en werd zeer positief ontvangen. Een aanrader voor iedereen die in zee wil gaan met Topbloemen gewoon TOP dus!

Netjes dat jullie nog een keer langs gaan als er niemand thuis is.

makkelijk en snelle bezorging

zeer tevreden

Mijn dochter was blij verrast met het onverwachte boeket en leuke vaas. Ze heeft mij een foto gestuurd. Het zag er bijzonder verzorgd uit. Dank daarvoor.

Geweldig boeket

Van meerdere mensen bloemen gehad, maar van Topbloemen was het mooiste!!

tevreden

mooi boeket bloemen , goed ontvangen

Gewoon top en mooi op tijd

mooi, makkelijk en vlot geregeld.

Boeket prima in orde!

Origineel

Was eigenlijk wat duurder dan ik in mijn gedachten had, maar ik vond het zo'n leuk origineel idee, die bloemen in een hart-doos. Weer eens wat anders

Keurig een vers en mooi boeket, bestellen vanaf een plaatje is niet tegengevallen eerder mooier . Zou het gauw aanraden. Dankjewel voor de service en zeker dat ik op de hoogte werd gehouden van het verzenden en afleveren,

Niks mis mee.

Via de website bestel je makkelijk. De dame voor wie ze bestemd waren was er heel blij mee en de bloemen roken heerlijk heeft ze me laten weten.

Tevreden

Prachtige bloemen, en goede service

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire