Helemaal top!

Mooie bos en netjes op tijd geleverd

Altijd goed

Altijd goed

Boeketten zijn altijd prachtig!

Fijne site

Makkelijk bestellen.

Alles prima geregeld

Mooi boeket en goede informatie-voorziening

De ontvanger was er heel erg blij mee.

Goede service en prima producten

Positief

Fijne website en mooie boeketten

ik bestel vaker bij topbloemen, fijne website en wordt netjes op de hoogte gehouden wanneer de bloemen bezorgd worden.

Mooi boeket, correct geleverd

Het bloemstuk in de vorm van een hart zag er mooi uit, de familie was hier blij mee en vonden het prachtig.

Bestellen is heel makkelijk en de levering en informatie is Top.

Het is prima geregeld zo.

Altijd mooi

Mooie bloemen maar een dag te laat bezorgd.

Bloemen waren bedoeld als bedankje op een afscheidsfeest. In de info aan de bloemist gevraagd of de bloemen op donderdag 19 mei vóór 14.00 uur bezorgd kon worden. Helaas is dit niet gebeurd. De bloemen zijn pas vrijdag bezorgd. Bloemen kwamen als mosterd na de maaltijd......

Uitstekende service. Alles zat erbij wat ik besteld had.

Heel goed. Afspraken komen jullie goed na.

bestelling niet compleet

bij het boeket is een fles cava besteld. De fles is echter anoniem geleverd, tegelijk met andere boeketten voor de jarige. Het was dus niet duidelijk van wie de fles was.

Prima, mooie bos bloemen op tijd geleverd

Mooie bos bloemen volgens afspraak geleverd

Matig

Niet volledig gegaan hoe ik had verwacht , jammer volgende keer misschien beter

Zeer slecht

Bloemen voor een bedrag van €20,00 daar verwacht je toch wel een beetje kwaliteit voor, het waren 2 rozen 2 gerbera's en groen verder was het het geld niet waard.

Slecht

Ben niet tevreden de bloemen waren het klein te boeket terwijl ik het middelste had besteld ! Veel minder rozen 3 en 1 lelie enz. Ben anders gewend van jullie.had net zo goed het kleineboeket kunnen bestellen! Ze sturen altijd een foto wat ze ontvangen hebben ! Ik weet niet of ik jullie nog aan kan bevelen ! Nelly van Veelen-Lemaire Goudmos 103 2914AG Nieuwerkerk aan den IJssel

TOP

Heb de ontvangers helaas nog niet kunnen spreken ivm zware hartoperatie. Vr.gr. Maja van Meulen

duidelijke website, mooie boeketten

op tijd geleverd, ontvanger was er blij mee

Aangenaam netjes gedaan. Duidelijk; op tijd; en de vrienden blij.

Verwachting wordt waargemaakt. Timing klopt. Gemelde stappen aangenaam. Tevreden gevoel. De boel klopt.

Goed verzorgd

Mooi boeket en goed verzorgd en op tijd

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire