Netjes bezorgd en op de afgesproken dag

Prima services

Was ook zelf heel blij met mijn bloemen

Goed verzorgd. Werd op de hoogte gehouden van de bezorging en de ontvangers waren er heel gelukkig mee

Ik had best laat besteld. En toch snel bezorgd. Klassse

Klein boeket ondanks xl

Helaas bleek het boeket een stuk kleiner dan gedacht ondanks dat ik voor de xl gekozen had. Topbloemen heeft telefonisch contact opgenomen, excuses aangeboden en bij een tegoedbon aangeboden. Nette oplossing.

Mooie bos

Prachtig mooi boeket was er van gemaakt. Ik kreeg netjes bericht dat het bij de buren afgeleverd was. Top!!

Goede afhandeling

Zag er goed uit hoorde ik voor herhaling vatbaar bedankt.

Ja

Geweldig was op tijd netjes

Ik was zeer blij en snel bezorgd

Heb al eerder bloemen bij jullie besteld en ze waren heel vers en bleven super lang staan. Alleen 1 puntje kwam ik tegen dat als je bestel voor iemand anders, er geen tijdstip sta vermeld van bezorgen. Zodat de persoon heel de dag thuis moet blijven voor ontvangst

Prima boeket

Prima geleverd. Top!

Keurig netjes bericht dat er niemand thuis was tijdens het bezorgen.

Goed!

Goed!

De ontvanger is net zo tevreden als de besteller

Makkelijk te bestellen

Goede kwaliteit en uitstekende service.

Er waren wat kleine beschadigingen aan het boeket waarna een tweede boeket is aangeboden.

Prima te woord gestaan door klantenservice

zie hierboven

heel goede service

zie boven

Niet vers

Rozen waren de volgende dag al dood en nu na 3 dagen ziet de rest er ook niet meer oké uit. Niet zijgelicht waard

Een mooi boeket

n.v.t.

Ook op een later tijdstip besteld kan het soms nog dezelfde dag bezorgd worden! Prachtige bloemen!

Top site!

Uitstekende service, prachtig boeket en duidelijke site

Topbloemen doen wat ze beloven!

Keurig op tijd wordt exact het boeket geleverd zoals op de foto. Prima service, een echte aanrader!

Super tevreden

Snel geleverd en mooie bloemen

goede service en bijtijds geleverd.

Goede service, op de juiste dag geleverd,

Top service !

S'morgens besteld, s'middags keurig bezorgt. Ook fijn dat je een e-mail krijgt zodra de bestelling is afgeleverd.

Mooi op tijd

Veel keuze

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire