Kon laten bezorgen op gewijzigde adres in zelfde plaats

Door mijn eigen onwetendheid bleek op het eerste adres niemand aanwezig te zijn, dezelfde dag nog ergens anders afgeleverd. Erg tevreden, dankjewel!

Klantvriendelijk

Voor mij is het heel fijn om zo nu en dan een bloemetje te sturen naar dierbaren. Topbloemen geeft hiervoor een prima service. Het is niet ingewikkeld, het geeft een goed beeld wat je ‘ ongeveer ‘ verstuurd. De prijsverhouding is wat aan de hoge kant maar de kwaliteit is goed. Ik krijg altijd een tevreden bedankje van mijn dierbaren.

Het zijn inderdaad topbloemen

Allen maar goede ervaringen met topbloemen.nl

Topbloemen is Top!!!!

Bestel al paar jaar via topbloemen. Daardoor zijn mijn familie en vrienden nu ook weg van dit bedrijf. Altijd verse bloemen staan minstens 3 weken

Nvt

Topbloemen zijn Top

Al heel vaak een bloemetje besteld gaat altijd goed. Goede kwaliteit. Mooie bossen.!!!!

Alles snel en correct verlopen.

Snelheid en afspraak wordt nagekomen

zonder zorgen

Altijd goed! geen zorgen!

Prachtig boeket en op afgesproken dag bezorgd

Handig en makkelijk om te bestellen

Dexwebsite is lekker overzichtelijk en makkelijk voor het gebruik

Mooi boeket

Mooi boeket top geleverd

Tot nu toe alleen maar goede ervaring met TOP

Super snelle service

Ik bestelde. vroeg in de middag, kreeg een paar uur later al een dankbaar telefoontje van de ontvanger. Die vonden de bezorgde bloemen erg mooi.

Snelle zorgvuldige service

Mooie selectie voor passende keuzes

Bloemen smorgens besteld en keurig dezelfde dag geleverd. Zag er mooi uit e maakte de perfecte indruk.

service is goed

na mijn klacht over de rozen in het boeket bloemen is er snel een oplossing gezocht waar ik me goed bij kon vinden,vriendelijk geholpen ,top service

Heel te vreden

Heel te vreden

Helemaal top!

Makkelijk, snel en betrouwbaar. Ik ben erg tevreden!

Prachtig boeket

Een prachtig boeket!

U zorgde voor een prachtig boeket.

De ontvanger was zeer enthousiast over het boeket

Altijd weer prachtige boeketto

Dit is niet de eerste keer dat ik bij topbloemen bestel De bloemen zijn altijd superders en je kunt er echt enkele weken van genieten!

Brede keuze, snelle levering

Nu al een keer of 6 besteld en iedere keer onwijs positieve reacties ontvangen. Niet alleen over het boeket zelf, maar ook over hoe het geleverd word. Verder vind ik de levertijden ontzettend snel.

Prima en snel geregeld

Volgens de ontvangsten was het een hele mooie bos bloemen in een vaas.

Uitstekende service

Iedere keer is het weer geweldig geregeld,

Heel erg goed.

De informatie over de stand van zaken vind ik heel prettig. De bloemen worden in bezorgd in een prettige verpakking.

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire