Zoals altijd prima geregeld!

Ik heb al meerdere keren bloemen door Topbloemen laten bezorgen. Het is altijd goed en naar wens verlopen

TOP

Duidelijke site, makkelijk te bestellen. Correcte aflevering

oke

Ik heb de bloemen niet gezien maar zoals jullie mij hebben laten weten zijn ze keurig optijd bezorgt Wat jammer is dat je niemand kan berijken die dag ook niet via chat. Even een idee maar dat zal onmogelijk zijn dat is als je de klant een foto kan laten zien van de bloemen die verstuurd worden.ik ben dus teverden over jullie

Als je iemand niet kan bezoeken is dit een prima manier om toch iemand te kunnen verwennen. Ben er blij mee.

Altijd goed geregeld!

Jullie site heeft een goede bedieningsgraad; vlot en overzichtelijk

Prima afgehandeld

Mooi boeket bezorgd en ben keurig geinformeerd over de bezorging

goeie service

na een treurige bos voor mijn dochters verjaardag hebben jullie meteen na mijn klacht een nieuwe bos gestuurd! en supersnel! klasse!

Boeket is prima

Boeketten zijn prima. Maar zou graag zien dat het in de morgen bezorgd wordt. Na vijven is het feest haast voorbij.

Uitstekende service

Men doet zijn uiterste best via mail naar de besteller en tel. Nr. Van de ontvanger om het boeket te kunnen bezorgen. In mijn geval klopte het huisnummer niet. Gelukkig is het de volgende dag gelukt het boeket te bezorgen. Top service!!!

Mooi boeket op tijd geleverd

Boeket is mooi en voldoet aan verwachtingen. Passende prijs. Op tijd op het juiste adres geleverd. Het zou mooi zijn als je ook grotere kaarten toe kunt voegen waar je meer tekst op kwijt kunt.

Super makkelijk bestellen en altijd keurig bezorgd!

Bos bloemen besteld en keurig bezorgd. Berichtje van bezorging ontvangen. Zeer goed geregeld

Altijd top

Ik ben altijd top geholpen.

uitstekend als gewend

zie boven

geweldig en het waren mooie bloemen

Ik ben zeer tevreden over de wijze van verzending en de service bij deze bestelling. Ik mocht van degene horen dat de bloemen geweldig waren en alles goed was afgeleverd.

Alles prima in orde

Geheel naar wens verlopen

Fijn geregeld

degene heeft mij gebeld en was heel verrast met het mooie boeket.

Prima bezorging, klein boeket

Fijn en snelle bezorging. Helaas vond ik het boeket voor een medium size wel erg teleurstellend klein voor €30

Helemaal naar tevredenheid afgehandeld

Prima geregeld …. Bericht gehad dat het was bezorgd , dat vond ik erg fijn.

Super geregeld

Na het bestellen van een bos bloemen, bleek de ontvanger op die dag met vakantie te gaan. Na contact opgenomen te hebben met Topbloemen was het geen probleem de bloemen een week eerder te leveren.

Bloemen waren mooi

Keurig geleverd

Nette service mooie bos

Voor het betaalde bedrag een mooie bos bloemen gekregen. Netjes geleverd. Helaas na 2 dagen al meerdere bloemen die dood gaan in het boeket.

er zat geen kaartje bij

Er zat geen kaartje bij de aflevering.

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire