Everything when fine and they where very happy with the

Everything when fine and they where very happy with the

Mooi boeket, prima bezorgd

Mooi boeket, prima bezorging

Supermooie bloemen, snel bezorgd

Website is gebruikersvriendelijk, service goed. Bloemen werden bezorgd in handige kartonnen vaas met folie waardoor het niet lekte.

TOP!

Mooie verse bloemen TOP!

Mooi vlot bezorging met een mooi boeket zoals ik het besteld had!

Superservice

Ik had per ongeluk het verkeerdehuisnummer doorgegeven. Kreeg bericht dat de bloemen niet te bezorgen waren. Ik heb het goede huisnummer doorgegeven en een prachtige bos werd alsnog bezorgt.

Naar verwachting

Genoeg keuze en produkt voldoet aan verwachtingen.

Mooi boeket

Super makkelijk om een boeket te kiezen en te laten bezorgen.

Mooi boeket

Mooi boeket op het juiste moment geleverd

Hele goede service

Positief

Prima verzorgd

Ik heb niet zoveel toe te voegen aan bovenstaande aanbeveling.

Hoorde van ontvanger dat t een mooi boeket was.

Zie hier boven .

De ontvanger was heel verrast

Bedankje gehad van de ontvanger. Blij verrast. Een boeket doet goed.

Jullie hebben geweldige stukjes afgeleverd ik heb de foto’s gezien van beiden jullie heten top bloemen maar het was ook toppie. R Amsing.

Ben erg tevreden

Ik heb nu al een paar keer bloemen besteld. Maandag weer een boeket en ga volgende week weer een boeket bestellen

goede service

Zelfs vanuit Canada heb ik bloemen ontvangen, Top! Onlangs 2x gebruik gemaakt van jullie service! Dus 2x blijde ontvangers!!

Geen xl formaat

Prachtig boeket Perfecte levering Maar ik vond het niet echt een xl boeket Het was eigenlijk een normaal formaat boeket Had echt gedacht dat het eruit zou springen. Jammer modus nooit meer xl formaat voor mij

mooi boeket zoals op de advertentie afgebeeld en optijd afgeleverd

Bovenstaande zin zegt alles

Prachtige bos

Mooie bos

Zeker nog eens

Mooi boeket.

Slecht maar goed door eigen bloemist opgelost

De bloemen die werden bezorgd waren was een armoedig lelijk boeket (bijna zoals op de website) . De bloemist die het levert is de vaste bloemist van mijn schoonmoeder en hebben het fantastisch opgelost en een prachtige boeket uiteindelijk geleverd!!! Overigens deze bloemist levert altijd geweldige boeketten. Ik vind de keuze op de website ook niet best…

Prachtig boeket

Makjelijk te bestellen, nette levering aan huis.

ik had iets te feliciteren

ik had iets te feliciteren en dus snel en zonder omwegen een bloemetje besteld. Is prim aen zonder omhaal uitgevoerd

Op tijd geleverd

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire