Top(bloemen)!

Mooie bloemen, prima service.

Topbloemen is echt top!

Bestelling loopt prima, bezorging echt naar wens, een aanrader!

Snel geregeld, keurig op tijd, prachtig boeket

Positieve ervaring, ga ik zeker in de toekomst nog een keer doen

geweldig!!

ik koop er vaker bloemen voor mensen die iets verder wonen bij ons vandaan.

Keurig op tijd en goed verlopen

WE bestellen altijd bij Topbloemen. Dat zegt genoeg!!!! bedankt. ambro

zie bovenstaande !!

Goed bezorgd

Goed bezorgd. Ik heb zelf niet gezwind en kan daar dus nog geen oordeel over geven

Dankjewel jullie zijn top

Hij was prachtig, heb gehoord van de ontvanger

Een mooie bos bloemen

Dit was de eerste keer met bloemen maar zeker niet de laatste keer

Precies als op de foto!

Kreeg een foto van de ontvanger van de bloemen. Zag er precies zo uit als op de foto. Vaak niet je maar afwachten wat en hoe het bezorgd wordt. Dit was dik in orde!

Mooi boeket maar niet in verhouding met de prijs.

Mooi boeket ,maar de prijs te hoog voor het aantal bloemen wat in het boeket zit .

Mooie bos bloemen

Prachtig boeket en supersnelle levering. Alles geheel naar wens.

goede bezorging

De bestellingen die ik bij Topbloemen doe komen altijd keurig op tijd en zijn van prima kwaliteit

Bijna prima

Ik heb jullie een acht gegeven ,omdat ik geen bericht heb ontvangen dat het boeket bezorgd was.

Gebruikersvriendelijke website, riante keuze en uitstekende kwaliteit. Verder nog het betaalgemak en de stipte bezorging en de informatie daaromtrent.

Enthousiast reactie van de ontvangers: "Heel mooi"

Goede ervaring met bestelling en de uitvoering ervan. Voorherhaling vatbaar

1 ding zit me dwars Doordat mijn mail het niet deed heb ik klanten service gebeld. 14 minuten a ( 0,65 cent ) De telefoniste zou zorgen dat dit niet betaald hoefde te worden . Maar ik werd weggedrukt voordat ze iets kon regelen. Erg jammer dit doe ik dus nooit meer as het bedrag idd wordt afgeschreven

Echt topbloemen

Gemakkelijk en mooie verse bloemen.

TOP!!

Geweldig, op tijd, en een schitterend bouquet. DANK!!!

Prachtig boeket, zeer tevreden

Bestelling correct uitgevoerd Zag er heel mooi uit. Zeer tevreden.

prima service, mooie boeketten.

na vele goede ervaringen was mijn moederdagboeket helaas een teleurstelling. Een dag later dan afgesproken, geen mooie kwaliteit bloemen. Kortom dit keer was mijn boeket een zielige vertoning. Contact met topbloemen verliep prima. Voor de te late levering heb ik een bon gekregen. Toen na 3 dagen al 3 bloemen dood waren, heb ik een nieuw boeket toegestuurd gekregen. Dit staat na een week nog super mooi en ben ik hier weer heel tevreden mee. Snel opgelost op een prettige manier. Gelukkig was mijn volgende ervaring, nl een boeket in vaas aan mijn tante weer een super goede ervaring. Ik heb dus alle vertrouwen in de toekomst.

goed en netjes bezorgd

prachtig mooi boeket

Prima in alle aspecten

communicatie, kwaliteit bloemen, accuratesse in bezorgen

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire